Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas

Tualetinio Popieriaus Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklis Popieriaus Ritinėlio Vamzdžių Laikymo Dėžutė Dėklas Atsparus Vandeniui Audinių Langelį Lentynos Stovas

€11.12 €6.12
Yra sandėlyje
s192280

Žymos: ecoco, metalo kablys, Makiažas, kablys virtuvė, yra, bento dėžutės, savininkas rankšluostį, crystal rankšluostį baras, ecoco turėtojas, Krepšys.

  • Modelio Numeris: Popierinių Rankšluosčių Dozatorius
    Tipas: Popieriaus Laikiklius
    Medžiaga: Kita

    Vonios Kambarys Tualetinio Popieriaus Laikiklį, Popierinių Rankšluosčių Dozatorius Prie Sienos Tvirtinamas Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Balionėlis Roll Tualetas Audinių Dozatorius

    Aprašymas:

    Popierinių rankšluosčių dozatorius su lentyna dizainas leidžia saugoti roll audinių ir turintis daug daiktų, puikus saugojimo mobilųjį telefoną, servetėlės, rankų dezinfekavimo priemonės, raktų, peleninė, laikrodį, akinius.Tualetinio popieriaus dozatorius gali sumažinti vonios kambarys netvarką ir išspręsti savo saugojimo problemas.Idealus kambarys, virtuvė, garažas, biuro, vonios, spa kurortai, restoranas, kavinė, viešbutis, baras.

    Savybės:

    [Didelis Saugojimo vietą] Audinių balionėlis viršuje su sandėliavimo lentelė mažus daiktus, o viduje turi didelį vietos dėl asmeninių daiktų ir šiukšlių maišai.

    [Vandeniui] Besiūlių tualetas audinių turėtojas neturi galimybių atskleisti savo tualetinio popieriaus, vandens, taip pat saugo jūsų augintinį nuo tualeto roll.

    [Dantytas elektros Lizdo] popieriniu rankšluosčiu turėtojas turi dantytas popieriaus išvado, kad tinka popieriaus ritinėlio.

    [Easy Installation] prie Sienos tvirtinamas audinių balionėlis su besiūlių lipdukai, kurie dirba gerai išlaikyti stabilią padėtį, plačiai tinka daugumai plokščių paviršių, pavyzdžiui, medžio, stiklo, metalo paviršiai.

    [High-quality] Tualetinio popieriaus dozatorius, naudojant aukštos kokybės medžiagų, su 360°sandarios konstrukcijos, patvarus, patikimi ir saugūs.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Balta

    Medžiaga: ABS, SEBS, PC,

    Stilius: Modernus

    Keliamoji: 6 kg / lb 13.22

    Montavimas: Montuojamas Prie Sienos

    Taikymo:Audinių

    Taikoma audinių skersmuo:≤11cm/4.33 colių

    Proga: Namų, Biuro, Viešbučio

    Pakuotės Dydis: 31.2*16*16.7 cm / 12.28*6.29*6.57 colių

    Pakuotės Svoris: 630g / 1.38 lb

    Paketų Sąrašo:

    1 * Popieriaus Rankšluosčių Dozatorius

    1 * Besiūliai Lipdukai

    Aprašymas:

    Popierinių rankšluosčių dozatorius su T-formos lizdo dizainas leidžia saugoti ritininio popieriaus ir popieriaus gavyba.Tualetinio popieriaus dozatorius gali sumažinti vonios kambarys netvarką ir išspręsti savo saugojimo problemas.Idealus kambarys, virtuvė, garažas, biuro, vonios, spa kurortai, restoranas, kavinė, viešbutis, klubas ar baras.

    Savybės:

    [Daugiafunkcinė] audinių laikiklis gali būti tvirtinamas ant stalo arba sienos montuojamas, ir taip pat gali būti išdėstyti vertikaliai arba horizontaliai.

    [T-formos Lizdo] popieriniu rankšluosčiu turėtojas T-formos lizdą, kuris yra tinkamas ritininio popieriaus ir popieriaus gavyba.

    [Easy Installation] prie Sienos tvirtinamas audinių balionėlis su besiūlių lipdukai, kurie dirba gerai išlaikyti stabilią padėtį, plačiai tinka daugumai plokščių paviršių, pavyzdžiui, medžio, stiklo, metalo paviršiai.

    [Aukštos kokybės Medžiaga] Tualetinio popieriaus dozatorius, naudojant aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus, patikimi ir saugūs.

    [Plačiai Taikoma] Puikiai tinka įrengti ant sienos, pabaigos lentelėse, nightstands, countertops, praustuvams, ir stalai, Naudoti virtuvė, gyvenamasis kambarys, šeimos kambarys, biuras, ir dar daugiau.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: Balta;Pilka;Abrikosų (Pasirinktinai)

    Medžiaga: ABS

    Stilius: Modernus

    Montavimas: Montuojamas Prie Sienos

    Proga: Vonios kambario, Virtuvės, Biuro, ir t.t

    Pakuotės Dydis: 19.5*13.5*8.5 cm / 7.67*5.31*3.34 colių

    Pakuotės Svoris: 268g / 0.59 lb

    Paketų Sąrašo:

    1 * Popieriaus Rankšluosčių Dozatorius

    1 * Besiūliai Lipdukai

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

    3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai