Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties

Prekės Dizaineris Gėlių Moterų Mielas Mini Peties " Messenger Maišeliai, Naujų Tendencijų, 3 Spalvų

€17.67
Yra sandėlyje
s192392

Žymos: "chanel" krepšys prabanga mini, pilvo maišelį prabanga, leadis maišelį prabanga, 55 krepšys, maišelis "chanel", krepšys moterims, rankinės moterims 2020 dizaineris prabanga, krepšys prabanga moterims, "chanel" krepšys prabanga piel, krepšys moteris.

  • Apdaila: Laiškas
    Modelio Tipas: Gėlių
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Pamušalas: Poliesteris
    Stilius: Mados
    Proga: Universalus
    Kietumas: Minkštas
    Lytis: Moteris
    Formos: ATVARTU
    Interjeras: Interjero Lizdas Kišenėje
    Išorinis: Nėra
    Pagrindinė Medžiaga: PU
    Uždaryti Tipas: Hasp
    Modelio Numeris: Moterų Rankinės

    Maišeliai yra rašybą,ir ateiti su ilgio diržas per petį.Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 5-7 dienų atvykti.Drop laivyba, mes išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.Kaip gauti nemokamą dovaną? 1. Sekite mūsų parduotuvėje. 2. Dalis mūsų parduotuvėje, savo socialinių TINKLŲ, pavyzdžiui, Facebook/ Twitter / VK / Pinterest / Instagram ir pan. (Nepamirškite siųsti Ekrano į mus), Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: https://global.cainiao.com Bus mano sklypo būti sumokėti muito ir importo mokesčiai?Daugeliu atvejų, bet ar muitinės importo muitai gali įkrauta vieną kartą, sklypo pasiekia savo paskirties vietą šalyje.Tai priklauso nuo to, muitų savo šalies taisykles, pardavėjas negali sau leisti importo muitai ir muitinės išlaidos pirkėjo .Prašome atkreipti dėmesį.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai