Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro

Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro

€12.26 €9.81
Yra sandėlyje
s1924

Žymos: savininkas medalis, pampos žolė didelė ruda, tujų džiovintų gėlių, šiaurės šalių namų apdailos parduotuvė, jingdezhen porceliano vaza, pampa, didelis pampass žolės, pampos žolė mėlyna, plonas džiovintų gėlių, šiaurės šalių dizaino namų puošybai.

  • Medžiaga: rotango
    Proga: Vestuvės
    Tipas: Lotus
    Klasifikacija: Džiovintos Gėlės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Stilius: Gėlė

    Natūralūs Augalai, Gėlės Pampos Žolė Didelio Dydžio Džiovintų Gėlių Purus Namų Vestuves Kambarį Dekoro

    Patarimai:ilgis pampas yra apie 140 poveikis skiepyti lazdele

    Atitinkami pasiūlymai Gali būti pateikiami tik į vaza, gali būti įrengta keramikos vazos, rotango vazos, stiklo vazos, medinės vazos, taip pat gali būti derinamas su kitomis šieno, taip pat gali būti supakuota su kitais gėlės ir augalai, poveikis yra labai geras!Pastaba: 1.Mes tvarkome kiekvienos, kad su meile ir rūpesčiu, o mes jums wrap savo išreikšti visų mūsų širdis, siekiant išvengti žalos.Tačiau, prašome būti švelnus, o išpakavimo. 2. Vengti pateikimo į drėgnoje vietoje, arba saulės spindulių poveikio, 3. Dėl pakavimo ir transportavimo klausimais, gavusi pakuotė, produktas turi būti pateikiamas ventiliacijos už laikotarpį, kuris turi vaizdo efektą.

    Poveikis naudojant skiepyti lazdele

    Paslaugos Lašas Laivybos ①Fast pristatymo, paprastai 1-2 dienų pristatymas, išskyrus švenčių dienomis. ②After bendradarbiauti su mumis, jei jums patinka mūsų nuotraukų, galite susisiekti su manimi atsiųsti originalo nuotrauką be watermark. ③We galima pritvirtinti jūsų parduotuvė logotipą jūsų užsakymą. ④Special nuolaida, greičiausias žinoti mūsų parduotuvėje naujų produktų.Vežimas 1.Stebėjimo informaciją dažniausiai bus atnaujinta per 24 - 72 valandas. 2.Paprastai tai užtruks 10 - -45 dienų atvykti, greitis, muitinio įforminimo ir pristatymas į pirkėjų šalyje, nusprendžia, kad jis atvyksta greičiau arba atidėti, prašome suprasti. 3.Jei jums reikia papuošti didelį renginį, rekomenduojama kad 8 savaites.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai