Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai

Extra Large/Jumbo Plastiko Plaukų, Nagų, Plaukų Apkaba Sąvarža Rankena Ilgi Stori Plaukai

€3.98 €2.11
Yra sandėlyje
s1928

Žymos: plaukų įrašą letena extra didelis, lankas diamond, duslintuvo įrankis, snapas įrašus storio plaukų, letena įrašus didelis, letena plaukų, letena įrašą, vdr golf su šlapia danga, jumbo max golf su šlapia danga, letena įrašą plaukų.

  • Stilius: Mados
    Tipas: Plaukų Žnyplės
    Lytis: Moteris
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
    Medžiaga: Nailonas

    Aprašymas:

    【Mados Dizaino】: prancūzų Dizaino barrettes su marmuro modelis, ne tik embellishes plaukus, bet taip pat pasiekia grakštus ir saldus temperamentas, kad jūs kerėtojas ir elegantiškas.

    【Medžiagos】: Pagamintas iš akrilo dervos ir jų lydinių, stipri ir patvari medžiaga, suteikia jiems daug gražus ir prabangus.

    【Funkcijų】: Tai sklandžiai, kad negalės jūsų plaukus.Gražus ir elegantiškas, ne taip lengva nutraukti.geras plaukų formavimo priemonė ir reikmenys, tinkami moterims ir mergaitėms plaukų papuošalai.

    【Ne Slydimo】: Dantų dizainas gali daug dirbti nepriklausomai nuo storio arba plonų plaukų.Pakankamai ilgai, apkabos plaukų laikykite sandariai, puikus storas, plonas, garbanoti, ar tiesūs plaukai.

    【Plačiai Proga】: Šių mados stiliaus plaukų įrašai gali būti taikomos įvairiais atvejais, pavyzdžiui, šalis, ceremonijos, gimtadienis, pobūvių ir kasdien dėvėti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Akrilas

    Dydis: apytiksl. 11x4cm / 4.3x1.6inch

    Komplektą Sudaro:

    1 Gabalas Plaukų Letena Įrašą

    Pastaba:

    Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

    Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai