50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai 50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai 50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai 50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai 50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai 50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai

50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai "PASIDARYK pats" Vestuvių Priėmimo Priedai

€17.58 €10.55
Yra sandėlyje
s19327

Žymos: laidai diy papuošalai, pearl megztinis, p106, gėlių necklac, mėlyna ir balta vaza, Dalis, ašaros puokštė žalia, mėlyna porceliano, apyrankė "pasidaryk pats", nuoširdžiai, dizainas.

  • Modelio Numeris: QF01 keraminiai žiedai
    Prekės Pavadinimas: GibsonBridal
    Elemento Tipas: Papuošalai Išvados
    Produkto Savybės: Auskarai Priedai, dalys
    Prekės Svoris: 5g
    Elemento Aukštis: 0.12cm
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Papuošalai Išvados Tipas: Jungtys
    Elemento Ilgio: 02.8cm
    Elemento Plotis: 0.3cm
    Medžiaga: keramika

    GibsonBridal yra profesionali rankų darbo vestuviniai aksesuarai, vestuviniai tiara, lankelis,plaukų šukos,vestuviniai varčios,vestuviniai vualiai ir kt.

    50pcs Baltos Spalvos Plokščias Dugnas Porceliano Keraminiai Žiedai Medžiaga, Rankų darbo Papuošalai, Auskarai "PASIDARYK pats" Vestuvių Priėmimo Priedai

    Medžiaga:baltos keramikos gėlių

    Dydis gėlė:kaip foto parodyti

    Spalva:balta spalva

    Patarimas: Atkreipkite dėmesį, visi dydis ir spalva gali šiek tiek nukrypimas rankiniu matavimo ir ekranu.

    Vestuvės yra svarbiausias įvykis jūsų gyvenime!

    Viskas turi būti tobula.Svarbiausias dalykas detales!Kiekviena nuotaka ieško idealus priedai.

    Mes sukurti savo nuotaka plaukų papuošalai su aukštos kokybės medžiagų, kurios atrodo brangus ir elegantiškas!Mėgaukitės ir dalinkitės su mumis savo gražus idėjas.

    Tai puikus aksesuaras žiemą tema vestuves.Yra entrancing aksesuaras, kad bus pridėti papildomų touch romantikos ir elegantiškas jūsų nuotakos šukuosena.Amelie visų rankų darbo vinjetė gali būti dėvimi keturis sezonus.

    Daugiau vestuvių reikmenys,plaukų juosta,tiara,plaukų pin,plaukų šukos ir plaukų įrašą, kuris pls maloniai gauti iš mūsų svetainės.

    Aš esu laimingas, kad sukurti pasirinktinį OEM/ODM, kad tik jums!Galiu pakeisti bet dizainas – naudoti konkrečius kristalai, kalnų krištolas, spalvų, ar pakoreguoti figūrą.Pranešimų mane su savo klausimais ir/ar idėjų pradžia!

    Naudojimas:foto prop,vestuvių suknelė,sužadėtuvių suknelės,šaliai, suknelė,motina nuotakos suknelės,prom dresses,ir kt.

    Proga:Vestuvių,Sužadėtuvių,Jubiliejų,Motinos dieną, Vakare Šalies,Valentino diena,Kūdikių Dušas,Vakarienė,Šalis,Keltas ir kt.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai