Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai

Z50 Heatless Garbanoti Lazdele Lankelio Nėra Šilumos Garbanos Juostelę Plaukų Volai Miega Minkštas Lankelis Plaukų Suktukai "PASIDARYK pats" Plaukų Formavimo Priemonės

€3.03 €1.52
Yra sandėlyje
s193347

Žymos: xr telefono mount motociklas.

  • Populiariausi paieškos žodžiai 1: hair curler plaukų volai grožio heatless garbanos
    Populiariausi paieškos žodžiai 4: rizador pelo ondas nuodėmė calor bigoudi plaukų aksesuarai
    Medžiaga: Plastikiniai
    Populiariausi paieškos žodžiai 3: boucleur cheveux appareils et outils de coiffures
    Prekės Pavadinimas: kbxlife
    Populiariausi paieškos žodžiai 2: bigoudis cheveux pour femme bigoudis
    Parama: Didmeninė
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    1. Garbanoti juostelė yra pagaminta iš medvilnės.Ji gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.Ir padaryti jūsų plaukai atrodo ir jaučiasi nuostabi.

    2. Heatless plaukų garbanojimo juostelės siekiama suteikti švelniai garbanoti metodas jūsų plaukams.Atsisveikinti su pertraukomis ir padalinti baigiasi, ir pasakyti "labas" tam, sveiki plaukai.

    3. Pakankamai ilgą plaukų įrašą gali būti griežtai fiksuotas, labai tinka stori, pavieniai, garbanoti ar tiesūs plaukai.Suapvalinti kraštai ir lygaus paviršiaus, bus ne traukti ar pažeisti plaukai.

    4. Dėvėti garbanoti geležies lankelis ant galvos, kaip ekrano užsklandą.Galite susirangyti jai ant viršaus, arba nustatyti vienos pusės, su lankeliu per galvą kaip plaukai surišti į uodegą, ir tada wrap jį ant kitos pusės plaukų juosta sausas arba šiek tiek drėgnas plaukų, ir naudoti ekrano užsklandą, norėdami apsaugoti elastinės juostos apačioje.Įsitikinkite, kad sandariai suvyniokite ir pradėti nuo viršaus, iš savo galvos.Ji gali likti už valandą ar dvi per dieną, kai plaukai yra šiek tiek drėgna ir gali nakvoti, kai plaukai yra šiek tiek drėgna ar sausa.

    5. Šie madingi plaukų įrašai gali būti naudojami įvairiomis progomis, pavyzdžiui, gimtadienius, banketus ir kasdien dėvėti.

    Aprašymas:

    Šildymo garbanoti geležies lankelis, tingus curler nustatyti.

    Šildymo curler, tinka daugeliui mergaičių šukuosena, sumažinti šilumos žalos plaukams.

    Išvengti susivėlęs ir purvinas plaukų.

    Netrukdys miegoti, kai dėvimi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai