Silikono Formos Virtuvės Reikmenys Silikono Formos Virtuvės Reikmenys Silikono Formos Virtuvės Reikmenys Silikono Formos Virtuvės Reikmenys Silikono Formos Virtuvės Reikmenys Silikono Formos Virtuvės Reikmenys

Silikono Formos Virtuvės Reikmenys "PASIDARYK pats" anglų Abėcėlės Raidė Sausainių Stamper Torto Įrankius, Kepimo Dekoravimo Minkštas Konditerijos Įrankiai

€1.14 €0.59
Yra sandėlyje
s19618

Žymos: abėcėlė pyragas, silicio forma ir kepti, virtuvės organų, 0 kepimo, minkštas formų raukšlės, kupolo formos silikoninės formos, tortas dekoro priemonė, tortas, miestelyje pelėsių, tortas dizaino įrankis.

  • Spalva: Skaidrus
    Nepadori Nuotrauka: No
    Matmenys: 14 x 18 cm
    Parama: Dropshipping
    Svoris: 32g
    Medžiaga: Silikono, Maisto kokybės silikono
    Pyragas Įrankiai Tipas: Liejimo formos
    Seksualinio Pobūdžio: No
    Funkcija: Eco-Friendly
    Tipas: Pyragas Įrankiai
    Modelio Numeris: -
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Aprašymas:

    Šis universalus presavimo įrankis yra skirtas sukurti apsvaiginimo įspaudas poveikis arba 3D raidės ant pyrago ir dar daugiau.Tai maisto produktas, saugus, tvirtas, lengva naudoti, ir skaidrus kūnas gali būti tiksliai suderinti.Labai tinka "PASIDARYK pats" ir kepimo projektai!

    Paprastas 3D raidėmis-nereikia stabili rankas ar geras rašysenos įgūdžius, siekiant sukurti profesionaliai atrodančius, saldainiai ir pyragaičiai, taip sukuriant unikalų atsidavimą.

    Maisto kokybės silikono-pagaminti iš aukštos kokybės, saugios ir netoksiškos medžiagos, kurios yra saugios vaikams.Ilgaamžiai, atsparūs karščiui ir ilgalaikis.

    Lanksčios ir daugkartinio naudojimo-minkštos ir tvirtos tekstūros.Labai lengva valyti, tiesiog nuplaukite su vandeniu ir muilu.

    Skaidrus-Kai dekoravimo pyragus ir pan., jis gali būti lengvai ir tiksliai suderinti.

    Platus panaudojimas-tinka pyragams, sausainiams, klastos ir net rankų darbo muilas.Leidžia jums pridėti spalvos rašalo į kiekvieną raidę.

    Labai tinka bet kas-labai tinka kvalifikacijos ir pradedantiesiems.Tinka profesinio ar asmeninio naudojimo.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Maisto kokybės silikono

    Matmenys: 14 x 18 (cm)

    Svoris: 32g

    Spalva: skaidrus

    Pakuotė:

    1*Laiškas antspaudas

  • Atsiliepimai (1)

    • Glory 76

      good product.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai