Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis

Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis

€0.68 €0.35
Yra sandėlyje
s19784

Žymos: vyrai drėgmėmačiu, 24v termometras, drėgnas matuoklis, mija drėgmės jutiklis, thermomet, pirtis, infraraudonųjų spindulių skaitmeninis termometer, infrarot termometras su lazeriu, mi termometras su drėgmėmačiu, temperatūros reguliatorius termostatas.

  • Feature5: Drėgmėmačiu
    Feature4: Indoor Hygrometer Temperature Humidity Meter
    Drėgmės matavimo tikslumas: ± 5%
    Feature7: Skaitmeninis Termometras Su Drėgmėmačiu
    Drėgmė ekrano rezoliucija: 1% RH
    Teorija: Termometras Su Drėgmėmačiu
    Spalva: juoda
    Maks. Matavimo Temperatūra: 50°C - 69°C
    Yra Protingas Prietaisas: No
    Temperatūros ekranas rezoliucija: 0.1 ° C
    Medžiaga: PVC plastiko
    Prekės Pavadinimas: ACEHE
    Feature1: 2In1 Thermometer
    Feature3: Mini LCD Digital Temperature Humidity Meter
    Matavimo temperatūros diapazonas: 0 ° c iki 50 ° c
    Priemonės Tipas: J
    Sertifikavimo: Nėra
    Stilius: Rankinės
    Ekrano Tipas: Skaitmeninis
    Matavimo Drėgmės Diapazonas: 10% ~ 99% RH
    Matavimo temperatūros tikslumas: ± 1 ° C
    Naudojimas: Namų ūkio
    Įdiekite skydas skylės dydis: D42mm
    Modelio Numeris: JD1123500
    Darbinė Įtampa: 1,5 V, vienas mygtukas cell LR44 dydis
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Feature6: Temperatūra

    Karšto Pardavimo 2In1 Termometras su Drėgmėmačiu Mini LCD Skaitmeninis Temperatūros, oro Drėgmės MeterIndoor Drėgmėmačiu Temperatūros, oro Drėgmės Matuoklis

    Savybės :

    1. Platus naudojimas: Naudojama namų, biurų, automobilių, mokyklos, viešbučiai, laboratorijos, vaikų darželiai, akvakultūros, priemonė dirbtuvių, bibliotekos, mokyklos, gamyklos ir vietų, kuriuose įrengta oro kondicionavimo ir kt.

    2. Patalpų drėgmės kontrolė: Šis nešiojamas drėgmėmačiu matuoja Patalpų drėgmės ir temperatūros laiką, padėti reguliuoti drėkintuvai, dehumidifier parametrus ir humidistats, puikus stebėjimo šeimos"s gyvenimo sąlygas ir sveikatą, užkirsti kelią peršalimo, sausa oda, astma, pelėsių.

    3. Didelis patikimumas ir tikslumas: Greitas reagavimas, kad priemonės, kas 10 sekundžių su 24 jautrus VERSMĖS pateikti atnaujintą ir tikslius rodmenis, platus matavimo diapazonas kad priemonės iš temperatūros 0.0° 50.0°, priemonių, drėgmė nuo 10% iki 99%. (Prašome leisti tam tikrą klaida)

    4. Lengvai skaitoma & operacija: Šviesi ir juoda, priekinis skydelis su aiškiai LCD ekranas, lengva skaityti net iš toli atstumo.

    5.Kompaktiškas ir kompaktiškas: Šis elektroninis termometras ir drėgmėmačiu yra mažo dydžio, lengva nešiotis ir laikyti.

    Aprašymas :

    Apsilankę mūsų pokalbių, atsiųsti mums elektroniniu paštu arba skambinkite mums tiesiogiai.Grįžti lengva.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkiniu, galite jį grąžinti į pradinę būklę per 60 dienų grąžinti.

    Techniniai duomenys :

    Spalva: juoda

    Matavimo drėgmės diapazonas: 10% ~ 99% RH

    Drėgmės matavimo tikslumas: ± 5%

    Drėgmės ekranas skiriamoji geba: 1% RH

    Matavimo temperatūra: 0 ° c iki 50 ° c

    Matavimo temperatūros tikslumas: ± 1 ° c

    Temperatūra ekrano skiriamoji geba: 0.1 ° c

    Įdiekite skydas skylės dydis: D42mm

    Darbinė Įtampa: 1,5 V, vieno mygtuko cell LR44 dydis

    Medžiagos: PVC plastikas

    Dydis: 1.7 x 1.7 x 0,5 in / 44mm x 44mm x 15mm

    Pakuotė:

    1 * Drėgmėmačiu

    Pastabos :

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai