COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai

COURNOT Natūralaus Bambuko talpinimo Kostiumas Sukasi atidaryti dangtelį tipas tabako dėžutė Su 2 Magnetais Rūkymas Sukti Popieriaus Aksesuarai

€30.80 €15.40
Yra sandėlyje
s19866

Žymos: stop dūmų magnetas, kulka uostomasis tabakas, pasitelkimą, uostomasis tabakas, stabdžių dūmų magnetinis lipdukas, magnetinio batų raišteliais magnetas, vamzdis aukso magnetas, magnetinio magnetas kvepalai, vamzdis, 5p.

  • Neto svoris: 370 g
    Modelio Numeris: SET236
    Formos: Nemokamai Tipas
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Metalo, Aukštos Kokybės Natūralaus Bambuko
    Prekės Pavadinimas: TOPPUFF
    Dizainas: Dūmų Vistiek
    Naudoti: Tabako parduotuvė

    A. Medžiaga : Aukštos Kokybės Natūralaus Bambuko

    B. Dydis : 45MM * 140MM * 180MM

    C. Spalva : Natūralios Spalvos

    D.Net Svoris : 188g / vnt

    E. Dizainas : Natūralus Rankų Darbo

    1. Roll jūsų mėgstamų žolelių ant viršaus tai viena-of-a-kind COURNOT Cache Langelį.

    2. Tai ypač bambuko atlicināt lauke yra įrengtas 2 magnetinių viršuje taip, kad jūsų įtraukti COURNOT metalo valcavimo dėklas lieka pritvirtintas saugiai.

    3. Nuimkite plokštelę, viršuje atskleisti gražus bambuko grūdų saugojimo žemiau esantį laukelį.

    4. Ši talpykla lauke yra suderinamas su bet 27.5 cm x 17,5 cm COURNOT metalo valcavimo plokštelės ir yra apie 7,5 cm gylio, puikus dydis, kad atlicināt visi jūsų brangų rūkymas goodies!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai