Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios

Daugiafunkcis Maišytuvas Veržliarakčio Kriaukle Montuotojo Įrankius, Vandens Vamzdis Raktu Spręsti Priemonė Tualeto, Vonios

€2.58 €1.80
Yra sandėlyje
s20028

Žymos: vielos rankena, t type wrench, c raktas veržliaraktis, sulenktas raktas, nustatyti galinis raktas, reketas, krano raktas, šakutės fox, maišytuvas raktas, plastikiniai įrašo raktas.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: 67JE5AC502620-TAIP
    Prekės Pavadinimas: OOTDTY

    100% brand new ir aukštos kokybės

    OOTDTY

    Savybės:

    Maišytuvas montuotojas tinka tiekimo riešutai, uždaromoji armatūra, kiaurasamtis krepšius, tiekimo linijos, riešutų, maišytuvas, riešutai.Atidaryti lošimo leidžia lengvai patekti į esamas tiekimo linijų, pavyzdžiui, maišytuvai, kriauklės, vandens šildytuvas, vamzdžiai, vandens telkiniai ir pan.

    Kriaukle montuotojas įrankis yra pagamintas iš ABS ir didelio stiprumo cinko lydinys, ekologiškas, tvirtas ir ilgalaikis, ne lengvai deformuojasi.Tai universalus raktas turi turėti savo įrankių dėžės.

    Su šiuo raktu priemonė, tai yra taip daug patogiau naudotis stora rajone ir užima mažiau laiko kreiptis į sunkiai pasiekiamas montavimo riešutai maišytuvai, purkštuvai ir rutuliniai ventiliai.Su taupantis skylę, tai daro rotacijos lengviau moteris.

    Su lazdele yra įdėta į uodegą palaikykite, kad ši priemonė bendrą maišytuvas įrenginių ir kriauklė sietai gali lengvai pasukti ne nepatogu kampus be braižymo "chrome".

    Tai universalus raktas priemonė yra būtina pakeisti įprastą raktu.Šis maišytuvas ir kriaukle montuotojas priemonė yra ne tik raktas, bet ir proto lygį.

    Veržliarakčio Kriaukle diegimo programos Įrankių Rinkinio Nustatyti tik tuo atveju, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: ABS, cinko lydinys

    Veržliarakčio Dydis: app.2.9x25cm/1.14x9.84in

    Varžto Šalinimo Dangtelis: app.3.8x3.4cm/1.50x1.34in, app.3.8x4cm/1.50x1.57in

    Spalva: Raudona + Sidabrinė

    Neprivaloma Stilius: 8: 1, 5 1, 7 1, 6: 1

    Kiekis: 1 Komplektas

    Pastaba:

    Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

    Pakuotės Turinys:

    1 Set x Raktas Kriaukle Montuotojas Įrankiai

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai