Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso

Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso "Bluetooth" su "Google" Asistentas Valdytojas

€9.26
Yra sandėlyje
s20067

Žymos: official xiaomi, tv, xaomi ir nuotolinio valdymo, mi tv, mi stick, lauke tv, xiaomi mi tv box nuotolinio valdymo originalas, 3.5 mm ir spindulių nuotolinio, ir nuotolinio valdymo xiaomi, beamer.

  • Naudoti: Xiaomi Mi TV
    STANDARTAS: CE/ROHS/ISO9001
    Dažnis: Centrinis
    Garantija: 1 Metai
    Dydžiai: 15.5x3.7x1.5cm
    Paramos PROGRAMĄ: No
    Prekės Pavadinimas: Hiye
    Sertifikavimo: Nėra
    Kanalas: 1
    Pakuotė: Taip
    Baterija: 2xAAA (not included)
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Belaidis Ryšys: IR
    Modelio Numeris: XMRM-006A

    Nuotolinio Valdymo Replecement Už Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso "Bluetooth" su "Google" Kontrolieriaus asistente 2. 1 metų Garantija.Visiškai Nauji aukštos kokybės. 3. 100% patikrintas prieš pristatymas. 4. Tiesiogiai naudoti pats, kaip originalaus nuotolinio valdymo pulto.

    5. Darbas su 2xAAA baterijos(nepridedama)

    Produkto Specifikacijos:

    Pavadinimas

    XMRM-006A

    Naudoti

    Xiaomi Mi TV, Dėžė, S, BOX 3, MI TV 4X Balso "Bluetooth"

    Raktų skaičius

    10Keys

    Dydis

    15.5x3.7x1.5cm

    Svoris

    40.7 g.

    Medžiaga

    Visiškai Naujas.

    Kokybės Standartas

    CE/EMC/ROHS/SO9001

    Garantija

    1 Metų, Gauti naujų Pakeisti Sugedusį

    Pakuotė

    Maišelis.

    Kritimo testas

    Lašas nuo 1 metras, jokios žalos.

    Mokėjimo

    Internetu mokėti Alipay, Paypal, Kreditinės kortelės ir kt..

    Tvarkymo laikas

    Laivas iš 3days (ne poilsinių)

    Pastabos

    Darbo Humax HD Nano.

    Detalios nuotraukos.

    Apie Laivybos: 1.Paprastai, mes išsiųsti iš sklypą 3days(neįskaitant Švenčių ir poilsio dienas). 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai .Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Ypač pašto kodą.

    3.Jei jums nereikia gauti jūsų siunta per 35 dienas, prašome susisiekti su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti, jei jums nereikia gauti produkto 60days(Brazilija yra 90days), galite prašyti grąžinti visą.Apie Garantija:

    1. 12 MĖNESIŲ Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę elementai TURI BŪTI pranešta per garantinį laikotarpį .Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes atsiųsime jums naują pakeisti ar grąžinti pinigus, jei defektas yra tiesa.Apie Grąžos/Grąžinimas: 1. Jei jums nereikia gauti elementus 60days(Brazilija yra 90days), gausite visa grąžinamoji išmoka. 2. Jei jums gauti sugadintos prekės, atsiųskite mums nuotrauką, jums bus gauti visą kompensaciją immediatetly. 3. Jei nuotolinio valdymo negali dirbti savo prietaisą, atsiųskite mums nuotrauką iš savo prietaiso, jums bus gauti visa grąžinamoji išmoka, jei ji yra mūsų kaltė. 4. Jei produktas yra ne toks, kaip žadėta, atsiųskite mums foto, gausite visa grąžinamoji išmoka. 5. Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis 10days po to kai jūs gaunate daiktų.Mes informuos jus, kaip gauti grąžinamąją išmoką arba gauti naują pakeitimas.

    Apie Atsiliepimą:

    1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

    2. Mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

    3. Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome pabandyti duoti mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų paslaugos.Bendrovė įvadas: Mes gamintojo visų rūšių nuotolinio valdymo pultelius, mūsų gamykla buvo įkurta 1992 metais, Įsikūręs Zhejiang provice, kurių plotas 60000 kvadratinių metrų, daugiau kaip 500 šimtus darbų.Jei esate wholesaller arba importuotojas mūsų produktus, jei norite, kad didelis kiekis arba padaryti OEM produktus, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Trademanage arba palikite mums pranešimą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ralf Vertfc

      not working, not connecting to device

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai