Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas

Fitneso Reguliuojamas D-Žiedas Kulkšnies Dirželiai Koja Paramos Kulkšnies Protector sporto Salė Kojos Skriemulys su Sklende, Sporto Kojų Apsaugas

€5.89 €2.95
Yra sandėlyje
s21002

Žymos: kabelio skriemulys namų treniruoklių salė, sporto salė skriemulys, ankl, tinka žiedas jungiklis, skriemulys, skriemulys kabelinės sistemos, plastic pulley, kojos sportas, skriemulys sistema, muay thai anklet.

  • Modelio Numeris: Fitneso mokymo kulkšnies sagtis
    Pavadinimas: Traukti Virvę
    Medžiaga: Poliesterio Pluoštas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Kulka Taškų:

    1、Kulkšnies Dirželiai Kabelių Mašinos: Pagerinti jūsų blauzdos, kojų ir apatinės kūno technika, su saugios, komfortiškos-fit kulkšnių dirželiai specialiai kabelis mašinos.Šios juostelės yra puikus visų tipų kojų formavimo.

    2、Priemokos Komfortą: Tai pilnai reguliuojama sporto salė kulkšnies dirželiai pasigirti, saugaus, ir ji turi storio neopreno pamušalu, todėl patogiausia kulkšnies apyrankės rinkoje, suteikiant jums priemokos komfortą ir stabilumą, o taip pat tinkamai užtikrinti svorius.

    3、Saugu Žaisti: Dvigubas plieno d-žiedas kabelių priedai kulkšnies dirželiai sumažinti atsparumą kablys ir kilpa ir užkirsti kelią.Kablys ir kilpa nuo žlugimo, nereikia nerimauti d žiedas nukentėjo odos, taip pat sumažinti kulkšnies dirželiai ašara kabelių mašina.

    4、du Kartus Efektyvumo: Mes jums siūlome kulkšnies dirželiai kabelių mašinos greičiau, stebėtinai veiksmingas treniruotes.

    5、Reguliuojamas Kulkšnies Dirželiai: Yra saugi aukštos kokybės nailono kablys ir kilpa dirželis prie atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Šios treniruotės kulkšnies dirželiai yra labai lengva įdėti ir reguliuoti savo norimą tinka.Pakuotę įeina 2 kulkšnies dirželis.

    Aprašymas:

    Kulkšnies dirželiai yra unikaliai suprojektuoti apatinę kūno pratimus, maksimaliai padidinant savo apatinę kūno pratimai daugiausia dėmesio glutes, dvigalvis ir užpakalis.

    Double D-Žiedas Dizainas: Jos unikaliai suprojektuoti su stipriais metalo suvirinti "D" žiedas suteikia lengvai kabeliai ir pasipriešinimo instruktorių ir užtikrina saugaus uždarymo projektavimo o treniruotės.

    Pilnai reguliuojama: Yra saugi aukštos kokybės nailono kablys ir kilpa dirželis prie atlaisvinkite arba priveržkite rankogaliai ir saugus svorio.Šių kulkšnies dirželiai yra labai lengva įdėti ir reguliuoti savo norimą tinka.

    Naudojimo sritys: Puikiai tinka kojų plėtinius, kojų garbanos, ir klubo abductors.

    Kulkšnies dirželiai kabelių mašinos, naudojamos su kabelių sistemos, atsparumas treniruoklius, funkcionalus treniruoklis ir kt.

    Ką kulkšnies dirželiai gali padaryti už jus?

    Prarasti svorio ir glass toning jūsų kūno.

    Formuojant kojų, glutes.

    Pagerinti jūsų bendrą lankstumą.

    Skulptūrų jūsų dvigalvis ir keturračiai.

    Sumažinti celiulito ir gauti sklandžiai odos.

    Ieško ir jausmas stipresnis ir montuotojas.

    Specifikacija:

    Medžiaga: poliesterio pluoštas

    Pakavimo Sąrašas:

    2* Kulkšnies Dirželis

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai