Įspėjimas Kad būtų Išvengta Žalos Sunku Skrybėlę Priešpiečių Dėžutė Įrankių dėžė Šalmas Automobilių Lipdukas Vinilo nuo Saulės, Automobilio Optikos Reikmenys PVC 8cm*8cm

Įspėjimas Kad būtų Išvengta Žalos Sunku Skrybėlę Priešpiečių Dėžutė Įrankių dėžė Šalmas Automobilių Lipdukas Vinilo nuo Saulės, Automobilio Optikos Reikmenys PVC 8cm*8cm

€3.36 €1.71
Yra sandėlyje
s21486

Žymos: bambuko matinė juoda, dyzelinas lipdukas, šalmas vinilo, nemokamai lipdukų rinkinys, įrankių dėžės, visos pin, audinio įrankių dėžė, šalmas wrap, lizdas, suncreen.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Kategorijos: PVC
    Pakuotė: Ne Supakuoti
    Dizainas: Žodžius
    Lipdukas Rodymas: Bet Visą Kūną.
    Modelis: Įspėjamasis Ženklas
    Elemento Ilgio: 8inch
    Elemento Plotis: 8inch
    Tipo Lipduku: Kita
    Tipas: Klijai Lipdukas
    Elemento Aukštis: 0.01inch
    Medžiagos Tipas: PVC

    Apie Medžiagą:

    Aplinkai draugiškas vinilo:Tai Lipdukai, Automobilių Dekoravimas, Interjero Ir Eksterjero Paviršių Ir Gali Būti Taikomas Bet Sklandžiai, Arba Pusiau Lygaus paviršiaus-Veidrodžius, Stiklo, Durų, Baldų, Automobilių, Metalo, Plastiko Ir Sienos.

    Kaip naudoti :

    ●:Nuvalykite vietą, kruopščiai patrinkite spirito ar muilo ir vandens.

    ●:Parengti aplinkosaugos ¾enklelis taikymo ryžtingai trina antgalis langams ar kredito kortele visoje aiškiai perduoti juosta.Tai pašalina bet kokį oro burbuliukų, kad gali būti suformuota ir daro lipdukas kabintis į transfertape.

    ●:Nulupkite baltąją knygą bckingaa offathe lipdukas.Jei lipdukas tvirtai laikosi prie pagrindo,lėtai pakeisti popieriaus pagrindu ir kartokite 2 Veiksmą.

    ●:Lėtai nuleisti lipdukas ant paviršių ir patrinti ją į vietą tvirtai antgalis langams arba kredito kortelės.Pradėti viduryje ir dirbti savo kelią.

    ●:Lėtai žievelės aiškiai perduoti juosta ties kampu.Būkite atsargūs, ne traukti lipdukas off paviršiaus.Jei lipdukas išsitraukia toli nuo paviršiaus pakartokite 4 Veiksmą.

    Mes paramos didmeninė prekyba.Mes suteiksime jums su geriausius produktus geriausią kainą ir geriausias paslaugas!

    skelbimas:

    Niekada nestatykite automobilių po karšta saulė per 48 valandas po įrenginio!

    Niekada plauti automobilį per 48 valandas po įrenginio!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai