Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99 Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99 Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99 Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99 Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99 Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99

Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99

€1.39 €1.04
Yra sandėlyje
s21590

Žymos: 15 " macbook pro, lipdukas, nešiojamas lipdukas, filmas white macbook, stilingas nešiojamas odos, wallpapper white macbook, profesionalus nešiojamas odos, siuvimo etiketės slovakijos, klaviatūros lipdukai sidabro slovakijos, macbook pro lipdukas, macbook odos.

  • Taikytinos Modeliai: Macbook
    Taikymo Dydis: Nešiojamojo Kompiuterio Klaviatūra, Bendrieji Klaviatūra
    Funkcija: Apsauga nuo dulkių
    Prekės Pavadinimas: NOYOKERE
    Pakuotė: Taip

    Universalus Klaviatūros Lipdukai Pakeitimo Matinis Klaviatūros Lipdukai su Juodas Fonas ir Baltos Raidės. VDX99

    Savybės:

    1. Universalus - Aukštos kokybės klaviatūros lipdukai anglų kalba, kuri yra specialiai sukurta už bet kokius kompiuteriai, staliniai kompiuteriai, klaviatūros.

    2. Lengva Taikyti ir Pašalinti - Paprasta naudoti, mišinys gerai su savo klaviatūros, jūs galite lengvai konvertuoti savo klaviatūros klavišus kita kalba, o ne klijai liko, kai jūs juos pašalinti.

    3. Papildomos Funkcijos: Šis lipdukas, klaviatūros yra gerai tinka įvairių kalbų ryšių, švietimo ar kalbos savarankiško mokymosi.

    4. Pakeisti Klaviatūros Lipdukai: Tai puikus būdas atnaujinti savo klaviatūrą worns-iš laiško klavišus su skirtinga nauja išvaizda.

    5. Patvarus & dilimui: su dideliu kietumo matinė paviršiaus danga, suteikia galimybę geriau neliesti ir spausdinimo patirtį.

    2 x Klaviatūros Lipdukai

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai