1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis 1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis 1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis 1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis 1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis 1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis

1pcs Mini OTG Konverteris, Micro USB Male Į USB 2.0 Female Adapter Duomenų Nešiojamų Android mobiliųjų Telefonų ir Tablet PC Jungtis

€0.39 €0.15
Yra sandėlyje
s2172

Žymos: lygiosios tablet, mini pc garsiakalbis, mini pc, 8gb ram ir ssd, mini pc langą, rėmo nuotrauką, mini pci express wifi, skaitmeninis foto rėmelis, mini pcie lizdas, 10 colių skaitmeninis nuotraukų rėmelis, mini pcie wifi.

  • Prekės Pavadinimas: Vwinget
    Parama: Dopshipping/Didmeninės
    Modelio Numeris: Universalus
    Pakuotė: 1 x Micro Usb
    Spalva: Raudona, balta, juoda
    dydis: As the picture shown
    Sertifikavimo: Nėra
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Aprašymas:

    Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

    Pastaba: produkto nuotrauką, gal didesni, nei realiai vienas, patikrinkite dydį iki~

    100% atitinka dabartinės USB specifikacijos

    Spalva:raudona,balta,juoda

    Pakuotė:1 x Micro Usb Vyrų 5Pin USB 2.0 Female Adapter

    Techniniai duomenys:

    Didelės Spartos OTG funkcija

    Stabilių rezultatų, plug and play

    Jungiasi USB "Flash" Diską, Kortelių Skaitytuvas, Klaviatūra, Pelė ir kt.USB įrenginius, išplėsti savo funkcijas Android telefonai ir tablečių.

    Suderinama su "Android" Mobilieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai, GPS sistemos, Pda, OTG prietaisai, skaitmeniniai fotoaparatai ir kt.

    Pakuotė:

    :1 x Micro Usb

    Pastabos:

    produkto nuotrauką, gal didesni, nei realiai vienas, patikrinkite dydį iki~

  • Atsiliepimai (2)

    • Tarkanoff S

      A good and working option for your money. Everything reads, but there is a minus in the depth of landing USB, the flash drive can walk from side to side. In general, I am happy with the purchase.

    • Maryqueenofscots

      as described not much else you can say about a little adapter like this.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai