Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus

Pampos Žolė Rožinė/Balta Spalvos Natūralių Džiovintų Gėlių Puokštė Kalėdų Vestuvių Dirbtinių Gėlių Dekoras Purus Ir Gražus

€13.39 €12.05
Yra sandėlyje
s21966

Žymos: savininkas medalis, gamtos rotango lazdelių, Rokas, natūralūs džiovinti pampos, pampa žolės dekoras, pampa, pampos žolė, sėklos baltos, pampos žolė mėlyna, ins dirbtiniai augalai, dirbtinis dekoras.

  • gėlių stilius: Gėlių Puokštė
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Spalva: rožinė/balta /Purpurinė/Žalia
    Medžiaga: rotango, Gamtos palnts
    Tipas: Hibridas
    Pakuotėje Yra: 10vnt/20pcs
    Raktinis Žodis 1: pampos žolė rožinė
    Proga: Vestuvės
    Pakuotės Tipas: Carton + opp
    Modelio Numeris: 20210127-01
    Raktinis Žodis 2: Pampos Žolė
    Klasifikacija: Džiovintos Gėlės
    Kamuolio ilgis: 20-30cm
    Pagrindiniai Žodžio 3: pampos žolė balta
    Aukštas: 50-55cm
    Pavadinimas: Džiovinti pampos žolė puokštės
    Stilius: Gėlė

    Produkto aprašymas

    1.Tipas: maži Džiovinti pampos žolė 2.Medžiaga: Natūralus džiovinti augalai 3.Spalva: rožinė/balta /Purpurinė/Žalia 4.Dydis M:Bendras ilgis apie 50-55cm;Kamuolio ilgis: apie 20-30 cm.

    Po pardavimo ir vertinimas

    1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome komentuoti, 5 žvaigždučių. 2. Jei paketas yra pamestas arba sugadintas, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes jums tinkamą sprendimą.

    pastaba

    Spalva produktas yra ne pačioje patalpoje ir saulė.Prašome pirmenybę gautus produktus.Šių pampos žolė yra natūralių augalų.Jie nėra visiškai tokio pat dydžio ir spalvos,kiekvienas iš jų yra nepriklausomas.Kamuolio gali nukrenta šiek tiek, kai jūs purtyti juos švelniai arba įdėti didelių vėjo vietą .Dėl pakavimo štampavimo, kai jūs gaunate produktą, prašome jį palikti, saule kelias dienas, plunksnų gėlių bus labiau pūkuotas.Mūsų nuotraukos yra saugomos.Prašome don ' t pavogti juos.

    Pakrovimas ir Pristatymas

    Mes atidžiai patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Nes pakuotės dydis ir kitų priežasčių, laivybos Kaina yra ne labai tiksliai.jei jums reikia kitų laivybos ( DHL\UPS\ "FedEx" \TNT.ir pan.), prašome susisiekti su mumis,mes suteikiame jums geriausią kainą!

  • Atsiliepimai (1)

    • Fesak273

      The price is strongly overstated, a little broken branches came

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai