24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V 24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V 24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V 24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V 24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V 24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V

24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V

€39.69 €27.78
Yra sandėlyje
s22262

Žymos: lempa led street, lempos rgb, led lauko, ip66 led, audinio reflektorius, lli led potvynių šviesos, IP65, didelės galios led reflektorius, išorinis led, kampe grindų lempos.

  • Elemento Tipas: Potvynių Žiburiai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    3 funkcija: Lauko spalva keičiasi prožektorius
    Prekės Pavadinimas: BUYBAY
    Stilius: Modernus
    Apdaila: Šlifuoto Nikelio
    Apsaugos Lygis: IP66
    Sertifikavimo: ce
    Korpuso Medžiaga: Aliuminio
    Maitinimo Šaltinis: AC
    Yra Lemputės Įtraukti: Taip
    Modelio Numeris: LED Smart Potvynis Šviesa
    Funkcija 1: Spalvų kaita, prožektorius
    Funkcija 6: APP Grupė Kontrolė
    Taikoma scena 1: Veja, fontanas, Kraštovaizdžio
    2 funkcija: Spalvotų prožektorių
    4 funkcija: Smart Potvynis Šviesa
    Įtampa: 110-240V
    Funkcija 8: Kelių spalvų režimų keitimas
    Funkcija 7: Sinchronizavimas muzikos ritmu
    Funkcija 5: "Bluetooth" Kontrolės Potvynis Šviesa
    Pagrindo Tipas: Pleišto
    Proga: Aikštė
    Taikoma scena 2: Baseinas, akvariumas, patalpų sienos fono spalva
    Šviesos Šaltinis: LED Lemputės

    24W Smart Potvynių Šviesos diodų (Led) Apšvietimas RGB Reflektorius, Lauko Prožektoriai, IP66 atsparus Vandeniui Sienų Plovimo Šviesa foco led šildomi 110V-220V

    16 MILIJONŲ SPALVŲ IR 20 RŪŠIŲ - yra viso iki 16 milijonų spalvų pasirinkimo potvynis šviesa, įskaitant 2700K šiltai balta šviesa, kuri suteikia nustatymas, įvairūs šviesos efektai, atitinkančios įvairius aplinkos poreikius.Galite nustatyti mėgstamą spalvą ir ryškumą, kad atitiktų jūsų poreikius.Yra 20 RGB spalvų režimų keitimas, įskaitant impulsinį RGB, RGB strobe,vaivorykštė, šokinėja ir pan., galite nustatyti įvairių spalvų keitimas režimą ir reguliuoti greitį pagal scenos.

    BLUETOOTH PRIJUNGIMAS ir programų KONTROLĖ - Pirma, jums reikia atidaryti "Bluetooth" funkciją savo telefone.Tada atsisiųsti "HappyLighting" PROGRAMĖLĘ iš "Google play", "iphone App Store" arba QR kodą į langelį.Galiausiai, atidarykite PROGRAMĄ ir kontroliuoti potvynių žiburiai tiesiai jūsų telefone.Paprasta operacija, ne vartai, protingesni, daugiau rūšių nei tradicinis nuotolinis valdymas.Pateikiame jums nuostabų ir nuostabi patirtis.Nes apribojimo, Bluetooth, telefonas, gal negalėjo kontroliuoti daugiau nei 8 įrenginių vienu metu.

    IP66 atsparus VANDENIUI PROŽEKTORIUS - Pagal IP Reitingas 66 ir aukštos kokybės medžiagų, potvynių šviesos gali dirbti temperatūroje nuo -25℃ ~ 40℃ ir gali atlaikyti atšiaurių oro sąlygų, pavyzdžiui, lietaus, šlapdriba arba sniegas.Tai puiki lauko apšvietimas ir puiki apdaila apšvietimo jūsų sode, kieme, praėjimų, veranda, terasa, arba važiuojamosios kelio dalies ir tt.

    GRUPĖ VALDYTI & MUZIKOS RITMĄ - Tas prožektorius siūlo funkcija grupės valdyti, tai labai patogu ir naudinga, kai norite prožektoriai pakeisti į skirtingų spalvų grupės valdymo ir sukurti romantiška/laisvalaikis/gyva aplink.LED potvynių šviesos gali keisti spalvas pagal ritmą, muzikos melodija, yra 2 režimai šios funkcijos - muzikos APP, kuris yra APP nustatyti sistemą, muzikos failus, arba APP klausytis muzikos iš aplinkinių.

    LAIKO FUNKCIJA & PUIKUS DEKORATYVINIS APŠVIETIMAS - yra laiko funkcija potvynis šviesa, galėtumėte nustatyti įrenginį, norėdami įjungti arba išjungti tam tikru laiku automatiškai.Jis yra plačiai naudojamas dekoratyvinis atmosfera vietų, tokių kaip vestuvių, festivalis, šalis, sodas, kraštovaizdžio, vidaus, lauko, viešbutyje, ir gatvėje apdaila.

    Festivalio Puošmena -galite dekoro jūsų namuose su gražia, spalvinga šviesos,puikus sodo dekoro ir šalies atmosferą, kaip Helovinas, kalėdos, Kalėdų, vestuvių, scenoje ir pan.IP66 atsparus oro reitingų užtikrina, ji gali tinkamai veikti, lietaus, sniego, karščio ar šalčio aplinka.

    Galia: 24W

    Atsparus vandeniui: IP66

    Spindulio Kampas: 120 laipsnių

    Darbo Temperatūra: -25℃ ~ 40℃

    Įėjimo Įtampa: 100-240V AC

    Srovės Dažnis: 50/60Hz

    Max Prognozuojama, Plotas: 20 m2

    Ryškumas: Viena lemputė kiekvienas medis (6.5-13ft aukštis), bus geriau

    1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    1) durų iki Durų transportu.Prašome suprasti, šalies muitų politika.Kai kuriose šalyse gali kilti tarifai nuo sklypo atvyksta.Prašome bendradarbiauti su muitinės tvarkyti muitinės formalumus ir gauti sklypą laiko. 2) Prašome patikrinti, pristatymo adreso informacija atidžiai pateikdami užsakymą.Įrašykite adreso informacija (miesto pavadinimas.Atitinkamą zip kodas, kontaktiniai duomenys).Dėl neteisingą adresą, negali susisiekti su gavėjas sukelti pakuotės turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jūs esate atsakingi už tai. 3) Jei negavote prekės per 35 dienas, ar manote, kad problemos su transportavimu.Prašome nesijaudinkite, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes patikrinti tai už jus.Prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčų.Pastaba: Kai kurie produktai bus siunčiama neregistruotu paštu ir negali būti stebimi.Bet jis bus išsiųstas jums per 40-60 dienų, prašome nesijaudinkite.Jei jūs ne gauti per 60 dienų, mes išsiųsti prekes jūs arba grąžinti visą sumą!Ačiū!

    1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

  • Atsiliepimai (1)

    • Rcolmeich

      Only you need a smart bridge so you can link it to Alexa or Google Home

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai