M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba

M. 2 NVME SSD Konvertuoti Adapterio plokštę SSD Atnaujintas Rinkinys Perdavimo Riser Card Vaizdo Kortelė Miner Kasyba "MacBook Air ""Retina" NVME

€3.92 €1.57
Yra sandėlyje
s22382

Žymos: antminer valdyba, hp zbook g4, pcie riser, m2 stove, kortelės stove, 1 tb m.2, m.2 nvme, pci riser, m.2 varžtas, Asmedia.

  • Sertifikavimo: Nėra
    Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
    Tipas: Adapterio Plokštę
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Adapterio Plokštę
    Atsuktuvai: Jungtys
    VSD Kortelės Adapteris: Adapterio Plokštę
    Produktų Statusas: SANDĖLYJE

    M. 2 NVME SSD Konversijos Kortelės Adapteris, skirtas "MacBook Air" 2013-2017 Pro ""Retina" A1502 A1398 Vidurio NVME SSD Atnaujintas Rinkinys

    Aprašymas:

    Tai NVME SSD konversijos adapteris yra "PASIDARYK pats" Rinkinys, kuris yra naudojamas siekiant surinkti atnaujintą SSD pakeitimo " MacBook įrengta didelės talpos nvme VSD.

    Suderinama su "MacBook Air" 11 "A1465 ir" MacBook Air 13" A1466 (2013-2017 M.), "Macbook pro" (tinklainė) 13 "A1502 ir 15" A1398 (2013-2015 M.), Mac8 Pro ME2853.

    Reikia MacOS 10.13 High Siera arba didesnis; Nesuderinamos su versijas anksčiau kaip Mac OS 10.13. Prašome atnaujinti jūsų MacOS su originaliu VSD iki sumontavimo.

    Parama M. 2 NVME/AHCI VSD, tokių kaip "Samsung" 960 EVO", "Samsung" 970 EVO/PRO, WD Black, labai Svarbu P1, HP EX920, ADATA SX8200, "Intel" 600p serijos NVME VSD, ir t.t.

    Atnaujinti jūsų talpa, idealiai tinka technologijų entuziastams, aukštos klasės žaidėjai, 4K ir 3D turinį dizaineriai

    Pastaba:

    Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

    Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

    1 X NVME SSD Adapteris, 2 X M2, 4 X Varžtai, Atsuktuvai [relateproductdetail/]

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Pristatymo Terminas:

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

    Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Sportobirza.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo su originalia pakuote, jei įmanoma.Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Sportobirza.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai