Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos

Mobiliųjų Šviesos Kvarcinis Laikrodis Žiūrėti Papuošalai Transporto priemonės Auto Interjeras su Oro Kondicionavimo sistema Lizdo Įrašą Mados Automobilių Apdailos

€9.47 €2.37
Yra sandėlyje
s23153

Žymos: automobilių laikrodis, bobblehead automobilio prietaisų skydelio, automobilių puošimas, automobilių priedai veltiniams, vilna, montero prietaisų skydelis laikrodis, automobilio prietaisų skydelyje dekoras, kid žiūrėti automobilį, accesories auto, automobilio pritaikymas priedai, sieninis laikrodis.

  • Pagrindinė Medžiaga: Cinko Lydinys
    Prekės Svoris: 40 g
    Prekės Pavadinimas: ALLOMN
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    Aukštos kokybės medžiaga

    Automobilio laikrodis susideda iš lengvų aliuminio medžiagos kaip kūno ir kvarcas ciferblatas.Jis yra tvirtas ir ne išnyks, šoko įrodymą, vibracijos įrodymas ir patvarus.

    Lengva įdiegti

    Automobilių laikrodis su 3M pasta, ne tik gali būti įstrigo automobilyje, bet taip pat gali būti klijuojama bet kurioje vietoje norite, pvz., biuro, workbench ar spintelę.Be to, ten yra įrašas, pridėtas pakuotėje, kuri yra patogi vartotojams įdiegti laikrodis ant automobilio oro angos.

    Super patogumas

    Šio automobilio oro angos laikrodis leidžia jums žinoti laiką, kai vairavimo be žvelgdamas į savo laikrodį arba mobilųjį telefoną, kuris užtikrina saugesnio vairavimo patirtį.

    Šviesos funkcija

    Automobilio laikrodis turi šviesos funkcija tamsoje šviesa, kuri yra lengva vartotojams žinoti tikslaus laiko naktį.

    Mados stilius

    Automobilio laikrodis yra skirtas paprastas apvalus mini dydžio ir vieną spalvą, kuri yra minimalizmas ir mados papuošti savo automobilį.Yra keturios galimos spalvos jums pasirinkti, įskaitant žalia, raudona, juoda ir mėlyna.

    Specifikacija:

    Tipas: automobilių laikrodis

    Kiekis:1pc

    Medžiaga: aliuminio+ kvarcas

    Spalva: žalia/raudona/juoda/mėlyna

    Baterija: 1pc mygtuką baterija(yra komplekte)

    Dydis:5*5*1cm/1.97*1.97*0.39"(L*W*H)

    Grynasis svoris: 40g/oz 1.41

    Pakuotė:

    1* automobilinis laikrodis

    1* įrašo

    1* sagties

    1* 3M lipdukas

    1* pakuotės dėžutė

  • Atsiliepimai (2)

    • Tigrovaolya

      After payment, the seller offered to pay extra for the goods. Without receiving the requested-canceled the shipment. Dont advise

    • Alejandro Hampa

      The seller to cancel my order, he wanted more money

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai