Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms

Mėnulio akmuo Vienaragis Auskarai Mažų Šviežių ir Mielas Vaivorykštė Nesimetriškas Ausies Smeigės korėjos Mados Papuošalai Moterims, Dovanos Mergaitėms

€2.69 €1.62
Yra sandėlyje
s23165

Žymos: mėnulio akmuo stud, gradientas vaivorykštė auskarai, ausis moterys, auksinė vaivorykštė auskarai, 925 sidabras, rainbow ring auskarai, vaivorykštė aikštėje auskarai, stud, uždegimo zondas, grupių vaivorykštė auskarai.

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
    Produkto Tipas 11: Moteriški Auskarai
    Produkto tipas 7: auskarai 2021
    Produkto tipas 10: Šiuolaikinės Auskarai
    Produkto Tipas 1: Mados Auskarai
    Produkto tipas 6: moterų auskarai
    Produkto tipas 9: kabantys auskarai
    Lytis: Moteris
    Medžiaga: Kubinis Cirkonis
    Formos\modelis: Gyvūnų
    Produkto tipas 4: Lašas Auskarai
    Stilius: MADINGA
    Produkto tipas 3: small earrings
    8 produkto tipas: Moterų Auskarai
    Modelio Numeris: ED786
    Metalų Tipas: Cinko Lydinys, Vario
    Produkto tipas 5: Geometrinis Auskarai
    Produkto tipas 2: Pareiškimas Auskarai
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Svoris: 1.1 g

    ORDERDING INFORMAYION

    1. Prekės bus paskelbtas per 1-2 dienas po apmokėjimo pabaigos.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

    2. Savo užsakymą visada siunčiami Tarptautinio Paštu, Oro Paštu.Tai užtruks apie 20-60 pristatymo dienos.Mes galime naudoti, EMS, DHL, UPS, greitas Pristatymas (3-7 darbo dienos).Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos papildomų krovinių.

    3. Visi daiktai bus išsiųsti rūpestingai pakuotės, siekiant išvengti žalos vežimo metu.

    4. Kaip mums visiems žinoma, kad tarptautinės laivybos reikalauja daugiau sudėtingas procedūras, pavyzdžiui, abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.Ji turbūt reikės ilgiau laiko savo daiktus, norėdami atvykti į galutinę destinaion. ,nustatytais dėkingi už jūsų inderstanding ir kantrybės.

    5. Importo Muitai / Mokesčiai nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai bus tavo dalis.

    Grąžinimo Politika:

    1. Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku , Prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

    2. Pirkėjas privalo imtis nuotraukas ant pažeistų elementų.Mes suteiksime jums greitai keitimo ar grąžinimo.

    3. Prašome atkreipti dėmesį, kad dydis ir spalvos atstovavimo taikomos gamybos dispersija ir negali būti tiksli.Taip pat atkreipkite dėmesį, kad monitoriaus gali skirtis nuo kompiuterio į kompiuterį ir gali iškreipti tikrosios spalvos.

    Atsiliepimų & Kontaktai:

    1. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, kai jūs gavau elementus.

    2. Jei turite tam tikrų abejonių, ar nepatenkintas, Prašau, nepalikite mūsų, neutrali arba negtive atsiliepimų.J. galite susisiekti su mumis pirmą, ir mes stengiamės ją išspręsti visus jūsų laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

    3. Mūsų darbo laikas Pekino Laikas: 8:00-18:30, I pasistengsime atsakyti jums per 16 valandų, kartais , aš gal išvykęs, todėl atsakyti jums šiek tiek pastaruoju metu.Ačiū už jūsų paramą.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai