10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884 10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884 10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884 10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884 10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884 10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884

10 Vnt. Nerūdijančio Plieno Rupi Kaliaus Valiklis Koja File Peilis Keičiamų Makartt Pedikiūro Dildė Odelės Pjovimo Įrankis M0884

€30.31
Yra sandėlyje
s2323

Žymos: Pėdų Pleistras, filė mašina, staklių peiliukai koja, pedicur, pedikiūro vonia, ans pedikiūro kėdė, calentia elektros koja, pėdų malūnėlis, dildė, kaliaus mašina.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė
    Medžiaga: Metalo
    Tipas: Ranka, Koja Failų
    dydis: Metal Foot File
    Modelio Numeris: M0884
    Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros

    Makartt Kaliaus Valiklis Koja Failą, Šiurkščios Pėdos Trintuvė Nerūdijančio Plieno Milžiniško Koja Valytoja Salonas Namuose Pedikiūro nagų Priežiūros Priemonė, skirta Minkšta Pėdų

    Apie produktą

    ♥♥ Geriausias Būdas Pašalinti Kaliaus - Makartt profesinės kaliaus valiklis yra skirtas pašalinti storio kaliaus, blogai kulno ir sunku gilus odos su šlapia ir sausa pėdų, suteikia jums kūdikis-minkšta, lygi ir gražios kojos su šiek tiek pastangų.

    ♥♥ Salonas-Kokybės Koja Failą - Pagaminti aukštos kokybės nerūdijančio plieno paviršiaus, šios šiurkščios pėdos failas yra salonas-kokybės.Ašmenys yra suprojektuoti su luobomis Skyles, ir veikia tiek aukštyn ir žemyn kryptimis.Ji veikia kaip tarka-priemonė, šalinant manikiūras.beautiful greitai - tik kaip technikai prie nagų salonas!

    ♥♥ Didelio Dydžio, su Stipria Rankena Dydžio 11"x2.4"(Ilgis x Plotis), tai pėdų dildė yra kolosalus ir tvirtas.Kartu su ergonomiška neslidžia rankena, jums gali rankena pedikiūro dildė lengviau pašalinti sausa oda greitai ir veiksmingai!

    ♥♥ Laiko ir Pinigų Taupymo - geriausias pedikiūras jūsų namuose pedikiūro!Tiesiog naudokite šį koja valytoja prieš vonioje, tik kelios minutės, jūsų kietajame manikiūras.beautiful bus imtasi off, taupant daug laiko ir pinigų jums!Jie tikrai padaryti jūsų gyvenimą geriau!Įdomu, Dovanų ir šeimos draugai!

    ♥♥ Laiminga Atostogų, Laimingas pedikiūro.Laikyti kojas gražus ir minkštas kasdien ir visur.

    Makartt Profesinės Koja Failą, tvirti ir Ilgaamžiai

    Kaip NAUDOTI?

    1. Pre-pamerkti kojas prieš accrdingto jūsų poreikius prieš naudojant šį įrankį.Ji buvo sukurta siekiant būti naudojamas ant sausos arba drėgnos odos.

    2. Suderinti įrankis su peilio pusėje plotas, kuris turi būti išdirbtas.

    3. Švelniai pereiti įrankis ir atgal į erdvę, lėtai taikyti didesnį spaudimą, kol callous ar sausa oda, pašalinamas.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: Aukštos Kokybės, 304 Nerūdijančio Plieno ir Tvirto Plastiko, Ruda Rankena

    Matmenys: 11" * 0.70" * 2.4"/28 *1.78 * 6 cm (L* H* W)

    Makartt Kaliaus Valiklis Koja Failų

    Geriausia Pėdų Failų

    Makartt koja failas yra monstras.Veikia abiem kryptimis, ir šiurkščiavilnių blade, kai jūs turite paleisti su klientu ar patys su rimtais kaliaus sukurti.Pabaikite su koja failą ir kūdikių švelnus pėdų kiekvieną kartą.Tai yra geriau, nei pemza akmenys, pilingas krūmynai, kaliaus šalinimo geliai, puikiai tinka kulnų, rutuliai kojų.Pagamintas su 304 nerūdijančio plieno ir neslidus plastikinė rankena, ji niekada nesurūdys ir nereikia imti, turi būti profesionalūs salonai ir namų pedies, puikiai tinka tie, kurie mėgsta dėvėti aukštakulnius, flip šlepetės, sandalai arba šlepetės, ypač Modelių, Baltos Apykaklės Ponios Sporto Entuziastai, Padavėjai/Padavėjos, Vyresnio amžiaus Žmonės, ir Mokytojai.Gydyti save į namus spa diena šiandien, visiškai su Pasakų Pedis !Be jokio vargo, Jūs esate verta!

    Puikus Namų Pecicure, Sutaupant Laiko ir Pinigų Jums

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai