Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4 Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4 Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4 Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4 Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4 Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4

Naujas 4Pcs/Set Blackhead Comedone Spuogai Spuogas Adatėlės Veido Valiklis Valymo Priežiūros priemonės Porų Dėmės, Priemonės Odos B1X4

€1.73 €0.95
Yra sandėlyje
s23356

Žymos: xr pradinį ekraną.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: BREYLEE
    Medžiaga: Metalo
    Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
    Funkcija: Veido Švarus
    Sertifikavimo: Nėra

    Ypatybė:

    Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

    100% nauja kokybė

    Specifikacija: 4-piece set

    Spalva: spalvinga

    Ypatybė:

    1. Šis nerūdijančio plieno ausų valiklis gali greitai išvalyti savo ausis ir prisitaikyti prie ausies valymo įpročius.

    2. Nešiojamų ausų valymo priemonė yra pagaminta iš nerūdijančio plieno, kuris gali būti naudojamas ilgą laiką ir nėra lengva sulenkti.

    3. Tai ausų valymo priemonė turi išskirtinį kalimo modelius, yra patogus laikyti ir ne slydimo.Ausies skalbimo priemonė, pagaminta iš smulkių ir lengvų medžiagų ir yra lengvai atlikti.Valyti ausis greitai ir įvairiais būdais.Tai yra veiksminga priemonė, šeimai ir draugams.

    Komentaras:

    1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

    2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.labai ačiū!

    3. Prekės KODAS spalva yra produkto spalva

    Pakuotė:

    1. *Keturių gabalo ausies skinti rinkinys

    Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai