Refliukso Teraheal Bambuko Viskozė Sluoksnis Pagalvę Refliukso Pagalvę Confor Luxe Sveikas Refliukso Teraheal Bambuko Viskozė Sluoksnis Pagalvę Refliukso Pagalvę Confor Luxe Sveikas

Refliukso Teraheal Bambuko Viskozė Sluoksnis Pagalvę Refliukso Pagalvę Confor Luxe Sveikas

€75.70 €38.61
Yra sandėlyje
s23444

Žymos: bambuko pluošto pagalvės, bambuko medžio anglies pagalvė, bambuko ortopedinė pagalvė, pagalvė miegoti, bambuko kaklo pagalvė, pagalvė kelionėms, 3d pagalvėlių, kėdė cusion, sofos pagalvėlės, pagalvėlė vaisių.

  • Tipas: cusion
    Kilmės: TR(Kilmės)

    Sluoksniuotos Visco Bamboo Pagalvė Refliukso Refliukso NAMŲ Teraheal Pr

    Įdarui : 3 cm Visco minkšta kempinė pagal sluoksnis didelio stiprumo išorinis apvalkalas: Užtrauktukas, aukštos kokybės bambuko megztos medžiagos, Matmenys: 70 x 60 x 25 cm įpakavimas: atsiųstą telpa į du sluoksnius poliamidas.Pristatymas: nemokamas pristatymas / užsakymus nuo 12.00 val iki 12.00 val pačią dieną, užsakymai siunčiami kitą darbo dieną.

    Tikslas: liga šiuolaikinio gyvenimo, kuris yra apibrėžiamas kaip refliukso iš skrandžio, vienas iš trijų suaugusiųjų yra vertinamas.Vienas iš veiksnių, galinčių padėti išvengti refliukso liga, kurios buvo teisinga pozicija, viršutinė kūno dalis turi būti didelis, kad būtų galima pradėti.Refliukso pagalvę rūgštis, kurios yra pagamintos pagal tai, galvos, kūno didesnę sumą, skrandžio turinį į stemplę, padeda užkirsti kelią.

    Skalbimo instrukcijos: galima plauti 30 laipsnių su panašios spalvos išorinis apvalkalas didelis ir suderinamus produktus. Vidinis kamšalas yra tikrai nmamal plauti.Kaip ilgai, kaip skalbimo instrukcijos yra laikomasi, nebus deformuotas savo produktą.

    Gamybos vieta: yra gaminama Turkijoje.

    Batviršio medžiaga Apie Visco putų užpildyti;

    Atidaryti ląstelės, medžiagos, kuri reaguoja į kūno šilumą ir svorį NASA astronautai kosmoso kelionių metu pirmą kartą, siekiant sumažinti spaudimą, taikomas dėl jų buvo sukurta.

    Forma pagal kūno formą ir svorį.Galiausiai kraujo cirkuliaciją kapiliarų indų paviršiaus organizmui atsipalaiduoti.Atidaryti vienaląsčių ir suteikia orlaides.

    Kodėl Bambuko Megztos Medžiagos, Išorinis Apvalkalas Turėtų Būti Teikiama Pirmenybė?

    Natūralios ir grynos medžiagos.

    Natūralūs pluoštai kaip žaliava bambukų medžiai , ir tada pakeista ir padaryta hamurlastirila pluošto supjaustyti griežinėliais.Tada pluoštai yra atskirtas nuo apdoroti siūlai virsta įvairių mašinų ir technikos .Šio proceso metu, pluošto, yra laikoma, kad lieka visiškai natūralus ir grynas.

    Bambuko verpalai, dėka savo natūralią struktūrą, balta, ir plonų siūlų yra. Nepaisant to, kad labai plonas, dėvėti, atsparus ir patvarus.

    Jūsų oda kvėpuoja ir suteikia jausmą, kad vėsa.

    Vėsa, nes ji yra lengva tekstūra bambukas yra unikalus bruožas. Labai geras oro pralaidumas, suteikiant drėgmės ir padeda organizmui kvėpuoti, kurį sukelia, kad ji būtų tinkamiausia už vasaros mėnesius.Greičiau nei medvilnė sugeria prakaitą.Refracts ultravioletinių spindulių, antibakterinių savybių.

    Pagerina jūsų miego kokybę.

    Visi audiniai yra labiau patogus ir lengvas vėjelis.

    Bambuko audinio su unikalios struktūros sklandžiai medvilnės pagalvės prideda komforto daugiau nei dešimt kartų.

    Iki šiol, cheminių medžiagų, su sąlyga, minkštumą, blizgesį ir antibakterinių savybių, tokių kaip organinių gamtoje su siūlų, gautos iš tekstilės gaminių ir drabužių, yra numatyta.Lengviausias būdas suprasti skirtumą audinius nuo medžių touch. Šilkiniai, šviesos ir suteikia patogumo suprasti skirtumą minkštųjų audinių.

    Ekologiškai jautrių produktų.

    Bambuko auginama nenaudojant pesticidų ar trąšų ir yra 100% natūralus.Gamtoje tai labai greitai augantis augalas, kuris nėra atliekos, teršiančios gamybos ir atnaujintą ir pagarbiai su aplinka.Antibakterinis ir hipoalergicznych.Yetişirken hiçbir zararlı kimyasal madde kullanılmadığı için cildinize zarar vermediği gibi üzerinde alerjiye neden olan ev tozu akarları gibi alerjen ve bakterilerin üremesini engeller.

    Yastığınızın Bambuko kumaş deseni görsellerden farklılık gösterebilir.

    Diğer Ürünlerimizi Incelemek Için Aşağıdaki Linke Tıklamanız Yeterli Olacaktır.

  • Atsiliepimai (1)

    • O Chuvakina

      product as described,,, arrived in three weeks (which is OK),,, my objection is addressed to bad packing , pillow wasn't packed in original packaging, but it's crumpled into bend with nylon and adhesive tape

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai