Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas

Praktinių Putų Moterų Manekeno Galvos Perukai, Akiniai Bžūp Ekranas Turėtojas Stovėti Modelis Lašas Laivybos perukas galvutė su stovu perukas turėtojas

€0.92 €0.60
Yra sandėlyje
s24876

Žymos: vadovas manekenas, audinys galvos manekenas, audinio manekenas, manekeno liemens moteris, manekenas, manekenas tatuiruotė, medžiaga manekenas, perukas moterims, ekranas manekenas, kūno banga visiškai nėriniai perukas.

  • Manekenas Tipas: Vadovas
    Stilius: Sėdi
    Modelio Numeris: Manekeno Galva
    Lytis: Moteris
    Medžiaga: Putų
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Funkcija: Su Peruku

    Savybės:

    1. Praktiška: tai yra moterų polistirolas, modelis manekeno galvos putos plaukų perukas skrybėlę, akinius ekranas.Medžiaga yra labai patvarūs ir aukštos kokybės.

    2. Rodymo funkcijos: puikus ekranas perukai, akiniai nuo saulės, kepurės ir kt.Ji yra paprasta naudoti ir veikti už prieinamą kainą.

    3. Stabili: Burbulas galva yra labai stabilus, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

    Aprašymas:

    Burbulas galva, gali būti naudojami skrybėlių plaukų perukai, akiniai ekranas ir aksesuarai ekranas.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: balta

    Skersmuo: 16cm

    Aukštis: 27cm

    Medžiaga: putų

    Manekenas tipas: galvutė

    Pakuotė:

    1 * Putų Manekenas

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

    29

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai