Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio

Mini 26 Rūšių, Multi-language Protingas Realiu Laiku Momentinių Balso Vertėjas Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Parama TF Kortelę

€3.66 €2.57
Yra sandėlyje
s25157

Žymos: m3 smart žiūrėti, smart laikrodis su chronometru, celu ausinių garsiakalbiai, astra j opel, sveikos žiūrėti, nešiojamasis garsiakalbis ausinių, kalba rusų, case for samsung galaxy s8 plius world of tanks, grado ausinių garsiakalbio, skaitmeninių antenų aišku, tv antenos.

  • Modelio Numeris: -
    Elemento Tipas: Adapteris
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Prekės Pavadinimas: CHENJ
    dydis: -

    26 Rūšių, Multi-language Protingas Momentinių Balso Vertėjas, Belaidžio "Bluetooth" laisvų Rankų įranga Konferencijų Kelionės

    Aprašymas:

    Tai yra ne tik paprasta "Bluetooth" belaidžio ryšio ausinių, bet taip pat naudinga kelių kalbų vertėjas.Viena vertus, ji gali versti aukštyn į 26 kalbas, į vienas kito gyvenimą, keliones ir verslo, ir susitikti.Kita vertus, suteikia jums netikėta patogus HiFi muzikos malonumą be nepatogus viela.Slim ir " clip-on konstrukcijos, kad būtų patogiau dėvėti.Tai yra pats laikas jį užsisakyti!

    Savybės:

    Keliomis Kalbomis Vertimas: palaiko iki 26 kalbas vertimo.Galite atidaryti programėlę ir kalbėti ausines, tada jis bus išversti į balso šalį, kurioje norite.

    "Bluetooth" 4.2+EDR Technologija: Optimizuotas Bluetooth 4.2 versija leidžia stabiliai ir greitai, garso perdavimo, lengva prisijungti prie "Bluetooth" prietaisų per kelias sekundes.

    High Fidelity Audio Išvesties galia: Suteikia HiFi garso poveikį ir saugo bass daugiau bangavo, atnešti netikėtų sklandžiai ir aiškiai muziką į savo ausis.

    Nemokamai perjungti tarp "Bluetooth", muzikos ir TF ir MP3: Built-in TF kortelės lizdas, gali įjungti bet kuriuo metu.

    Clip-on Design: mini ir kompaktinės, nr. nepatogus vielos ir lengva nešioti, clip dizainas leidžia stabilus ir patogus važiavimo, bėgimo, kelionės ir kitų patalpų ar lauko veikla.

    Ilgas laukimo laikas: Grojimo trukmė iki 3.5 valandų, naudojant jį ramiai.

    Plačiai suderinamas su " iOS " ir "Android".

    Techniniai duomenys:

    Spalva (pasirinktinai):juoda, balta

    Dažnio Atsakas:20Hz-20KHz

    Nepertraukiamo naudojimo laikas:3.5 h

    Budėjimo laikas:120h

    "Bluetooth" versija:4.2+EDR

    Perdavimo atstumas (m):7-10m

    Įėjimo galia:93mW

    Įkrovimo laikas:0.5 h

    Baterijos talpa:75 mA

    Akumuliatoriaus įtampa:32-4.2 V

    Budėjimo Srovė (Bluetooth prijungto):15mAA

    Muzikos srovė (maksimali talpa):25.1 mA (TF kortelę 26.3 mA)

    Darbo vardinė įtampa:4.10 V

    Baterijos ciklo gyvenimo:300 ciklų skaičius yra didesnis nei pradinis pajėgumas-80%

    Žemos įtampos signalizacija:3.3 V

    Žemos įtampos išjungimo:3.1 V

    Porą timeout išjungimo:10 minučių

    Įkrovimo srovę:didžiausias 70mA (Mokestis nebus automatiškai išjungiamas)

    Įkrovimo ekranas:raudonos šviesos kreiptis į apmokėjimo, mėlyna šviesa, visiškai

    Palaiko Kalbas Vertimo:

    Kinų, Anglų, Kiniečių, Klasikinė Kinų, Japonų, Korėjiečių, Prancūzų, Ispanų, Tajų, Arabų, Rusų, Portugalų, Vokiečių, Italų, Graikų, Danų, Olandų, Lenkų, Bulgarų, Estų, Danmai, Suomių,Švedų, Čekų, Rumunų, Slovėnų, Vengrų, Tradtional Kinų, Vietnamiečių

    Pakuotė:

    1 * "Bluetooth" Vertimo Imtuvas

    1 * USB Įkrovimo Kabelis

    1 * Naudotojo Vadovas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai