Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys

Booksew Geometrinių raštų Skara Raudona, Ryškių Spalvų Drabužiai, Medvilniniai Audiniai, kuriuos Per Metrų Siuvimo Needwork Medžiagos Kratinys

€4.12 €2.88
Yra sandėlyje
s25189

Žymos: tamsiai rudos spalvos languotos medžiagos, brown plaid outfit, sagė ruda medžiaga, pu ruda medžiaga, brown deer audinys, dirbtinio kailio, rudos spalvos audinys, rudos spalvos audinio sklandžiai, rudos spalvos medvilninio audinio pledas, žolė audinio pledas, westfalia languotos medžiagos.

  • Spausdinimo procesas: Reaktyvusis Spausdinti
    Tipas Didmeninės: No
    Funkcija: Eco-Friendly
    Plotis: 160cm
    Tinka 2: Quilting, Drabužiai, Scrapbooking, Lėlės, amatai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    GSM: 168 g/㎡)
    Siūlų Skaičius: 40*40
    Neaustinių Technics: Sutvirtinto Kilpiniu
    Dydis priemonė: Centimetras
    Technics: Audiniai
    Modelis: SPAUSDINTI, Paprasta Raudona Serijos Modelis
    Medžiaga: 100% Medvilnės
    Megztas Modelis: Ataudų
    Tipas: Brokatas Medžiaga
    Stilius: Tvilas
    Produkto Tipas: Ekologiškų Audinių
    Tinka 1: "pasidaryk pats" kaukės, Kratinys, patalynės komplektas
    Rinkinys Tipas: Taip
    Prekės Pavadinimas: booksew

    100% medvilnės audinys yra pagamintas iš medvilnės žaliavos.Tai 100% medvilnės ruoželinio audinio , ji yra stora, minkšta,sveika,saugi ir ekologiška.Tankis yra 133*72 ir kieme skaičius yra 40*40,naudojimas:tinka kaukės "pasidaryk pats", quilting,kratinys,patalynės komplektai siuvimo,aprangos,vaikams, kombinezonai, vaikiški drabužiai,lėlės,užuolaidos,pagalvėlės,namų dekoravimo, siuvimo ir pan.

    Skirtingi kodai reiškia, įvairių raštų ar spalvų.Klausimai, kurie turėtų būti pažymėti, kai skalbimo grynos medvilnės audiniai: 1.Jūs galite naudoti visų rūšių apibėgti, rankomis skalbti, bet NEGALI nuplauti jis forcely išvengti deformacijai ir įtakos spalva. 2.Vanduo turėtų būti išplauti, esant temperatūrai žemiau 104°F arba 40℃.Negalima naudoti plovimo priemonės, kurios sudėtyje yra baliklio komponentą, kad būtų išvengta blukimo.Nereikia pilti skalbimo miltelius, tiesiai ant medvilnės audiniai, kad būtų išvengta blukimo. 3.Kai skalbimo kelis medvilniniai audiniai, šviesos audiniai turi būti plaunami atskirai nuo kitų tamsių audinių vengti dažyti. 4.Po plovimo drėgmę, turėtų stabilizuotis greitai pakabinti sausas, sumažinti raukšles.Išlaikyti iš saulės, išskyrus baltos spalvos audinių. 5.Lyginimo temperatūra: 212°F - 302°F arba 100℃.-150℃.

    50cm*80cm,50cm*100cm,25cm*160cm, yra pre-cut dydis,jei užsakymo, 2 vnt. ar daugiau, tai yra ne nuolatinė.Tik dydis 50cm*160cm, kad yra ištisinis gabalas, Taigi, kai jums, kad 2 vienetų ar daugiau,mes sumažinti nuolat gabalas.Pvz.: Kad 1 vnt 50cm*160cm,supjaustyti 50cm*160cm (pusę metro) Kad 2 vienetų 50cm*160cm,supjaustyti 100cm*160cm ( vienas metras) Kad 3 gabalus 50cm*160cm,supjaustyti 150cm*160cm ( vienas metras ir pusę) Ir t.t...Jei turite klausimų dėl dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus Prašome atkreipti dėmesį, kad audinys yra sumažinti ranka ir dėl skirtingų matavimo metodą,gali egzistuoti 1cm iki 2cm paklaida,kuri yra normalu.Šie audiniai yra sumažintas pagal dydį, bet ne modelius, todėl negali įsitikinti, kad visi visą modeliai bus įtraukiami.

    Produkto fotografija Kampu ekranas: nuotraukas iš skirtingų fotografavimo kampų parodyti produkto.Grynos medvilnės audinys, pagamintas iš natūralaus pluošto, medvilnės ir turi savybes drėgmės absorbcija, šilumos varža, šarmų atsparumas ir sanitarijos.Ji yra minkšta, sveika, saugi ir ekologiška.Medvilnės pluoštas yra natūralus pluoštas, kontakto su oda, be jokios stimuliacijos, jokios neigiamos įtakos, ilgai nešioti yra naudinga žmogaus sveikatai ir nekenksmingas, geros sanitarinės veiklos rezultatus.Ir ne tik tai, kad Ji nėra pilling po plovimo.Mūsų gaminiai yra pagaminti pagal standartą Kinijos tekstilės, kokybės užtikrinimo ir puikios kokybės.

    Pirkėjų padaryti savo rankdarbius.Yra daug papročiai iš audinio, kuris gali būti naudojamas amatų, namų dekoravimas, staltiesės, užuolaidos, drabužiai, antklodė padengti, drobulė, kėdžių dangose, ir daug daugiau.Šie rankų darbo kūriniai, kurie dalijasi iš mūsų pirkėjams.

    Prašome Atkreipti Dėmesį: Šiek tiek spalvų skirtumas gali būti dėl šviesos, kameros ir įvairių vaizdo parametrai.prašome nurodyti faktinė medžiaga spalva

  • Atsiliepimai (1)

    • Bagrati 27

      Excellent fabric, for crafts the most it. Description and size matches. Thank you seller.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai