Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai

Casco moto Šalmas Motociklo Šalmas Vidinis Dangtelis Cool Max Hat Sausas Kvėpuojantis Skrybėlę Lenktynių Bžūp Pagal Beanie Kepurė motociklo Priedai

€1.78 €1.42
Yra sandėlyje
s25336

Žymos: dėl motokroso, cycl šalmas, atviras šalmas, moterų motociklo šalmas, striukė moto, dviračių priedai bendrieji, motokroso šalmai, kibiro kepurę moterims, moto dviračių šalmas, basebale bžūp.

  • Lytis: VYRAI
    Kokybės Sertifikatas: TAŠKAS, Eek-R22/05, Snell, Jis, sg, Kaip/Nz1698, Sharp, Gb
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Šalmo Medžiaga: Kita
    Šalmas Stilius: Visas Veidas

    Aprašymas:

    Savybės:

    Kaukolė dangtelis yra pagamintas iš 90% poliesterio ir 10% spandex mišinys,minkšta, orui, oda-draugiškas, lengvas ir elastingas,išlaikyti savo sausa ir patogi.

    Puiki Šilumos Išlaikymas ir Veiklos Drėgmės Wicking:Dagčiai drėgmę ir greitai džiūsta, jus šilta, dėl šalto oro ir jus šalto karšto oro.

    Vienas dydis tinka labiausiai : kaukolė bžūp gali būti ištemptas lengvai,tinka vyrui ir moteriai.

    Skalbimo instrukcijos: plauti rankomis arba mašina šaltame vandenyje, pakabinkite išdžiūti, nereikia dehidratacijos.

    Puiki: tiek patalpose, Tiek lauke veiklą.Ji suteiks jums komfortą, o pėsčiomis, žygiai, bėgiojimas, bėgimas, treniruotės, kryžminio mokymo, bėgimas, dviračiai, sporto salė, tenisas, šokiai, krepšinis, arba ką jūs galėtumėte galvoti.

    Pranešimas: Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

    Techniniai duomenys:

    Jus Patogiai ir Saugiai, tuo pačiu metu!

    Šalmo Vidinis Aušinimo Dangtelis yra Vidinis Dangtelis, kuris yra dėvėti pagal theHelmet.Šalmo Vidinis Aušinimo Dangtelis yra tiek Minkštas ir Kvėpuojantis.Ithelps sugeria ir išlaiko kūno šilumą ir sumažinti prakaito sukurti.

    Jis padeda absorbuoti ir išlaikyti kūno šilumą ir sumažinti prakaito sukurti.Tai yra drėgmės-wicking ir greitai išdžiūti.Jis apsaugo nuo drėgmės, purvo ir kvapo kurti savo Šalmus.

    Šalmo vidinis dangtelis gali turėti savo plaukus vietoje, todėl jums nereikės nerimauti netvarkingos plaukų Jis yra lengvas, tampri ir yra puikus eglės, nes jis yra vienas dydis tinka visiems, ir puikiai tinka tiek menand moterų.

    Medžiaga: Poliesteris

    Dydis: Vienas dydis tinka visiems(Elastingas)

    Pakuotė:

    1 x Dangtelis

  • Atsiliepimai (3)

    • Hatvilsz

      A good hat, light, thin, and on the bike will go, and under the helmet the most it!

    • Nadyushka3006

      The casco moto Helmet lnner cap is as advertised. It fits well but I don’t really like how I look with it on. O well. It arrived late due to them combining orders.

    • 0777 Bek

      Oh, great. Recommended 100%. I'll buy insurance again with this salesman. Quick arrival to the Canary Islands. Good stuff. Happy. It's worth it.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai