NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti

NM35227 Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai, Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai Choker Auksu Ar Sidabru Juosta Uždaryti

€74.10 €68.17
Yra sandėlyje
s25778

Žymos: rodyklių choker sidabrinė, grotelės dantys, nerūdijančio plieno juosta, jarin, pakabukas zodiako ženklas, bikini užsegimas, 1 pluoštas ir uždarymas, lankas choker sidabrinė, deimantiniai dantys, horoscop.

  • Karoliai Tipas: Grandinės Karoliai
    Lytis: Moteris
    Metalų Tipas: Vario
    Prekės Pavadinimas: MUDULLA
    Suderinamumas: Viskas Suderinama
    Formos\modelis: Širdį
    Funkcija: Nuotaika Tracker
    Proga: Jubiliejus
    Pakabukas Dydis: Nėra
    Medžiaga: Metalo
    Grandinės Tipas: Nuorodą Grandinės
    Modelio Numeris: NM35227
    Stilius: Klasikinis
    Bauda ar Mados: Mados
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Elemento Tipas: Karoliai

    Karabinai Pakabinimo Grandinės Karoliai-Stora Auksinė Gyvatė Grandinės Karoliai-Choker Grandinės Karoliai-24k Auksu Ar Sidabru Juosta Uždarymo, Tai yra aukštos kokybės, storas, žalvaris, Aukso spalvos gyvatė grandinės karoliai.Apdailos grandinės, ir sukurti gyvatė dizainas yra super.Tai yra gražus blizga aukso apdaila ir turi didelę masę į jį.Pasirinkimas arba 24k auksu arba sidabru, variu juosta užsegimas.Mišrios metalo spalvos suteikia šiam karoliai modernus ir edgy išvaizdą.Ši juosta yra lengva naudotis, ir priklausomai nuo dydžio, jūs turite galimybę pridėti pakabukas arba stipriklis pakeisti išvaizdą, bet kuriuo metu.

    Priežiūros instrukcijas, Kad jūsų papuošalai ieškote gerai. 1) Išlaikyti papuošalai toli nuo vandens ir cheminių medžiagų. 2) Pašalinti per fizinę veiklą. 3) Saugoti atskirai minkštas dėklas, ar sandariai langelį. 4) Išvengti dėvėti prie lovos. 5) Švelniai lenkijos minkštu, nepūkuotu skudurėliu nuvalykite.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai