8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai 8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai 8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai 8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai 8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai 8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai

8 Vnt Įrankiai, Keramikos, Nerūdijančio Plieno, Keramikos Molio Skulptūros Peiliai Su Guma Rankena Keramikos Įrankiai

€17.53 €12.27
Yra sandėlyje
s26075

Žymos: xr telefono atvejais dangtis.

  • Modelio Numeris: Ceramic tools
    Rinkinys Tipas: Taip
    Tipas Didmeninės: No

    Savybės:

    1, TIKSLIAI DROŽYBA - tai 8 pack keramikos įrankius, padės jūsų molio skulptūros tiksliai drožyba, kad kiekvienas dirba daugiau gyvas, kūrybingi ir gražūs.

    2, SUDĖTIS - nerūdijančio plieno peilio pavidalo briauną, yra patvarus ir aštrių formuoti kiekvieną informacija.Minkštos gumos rankeną laikykite savo ranką saugiai ir patogiai.

    3, DAUGIAFUNKCINĖ - frezavimo įrankis, griauna iš nereikalingų molio apačioje.naudoti lenkimo formos peilis-krašto apdaila, viduje molio butelis.kirpti nagų molio vaza.

    4, DAUGIAFUNKCINĖ - drožyba, skulptūra, kai molis buvo formos, galite trokšta apie tai, kaip piešimo dažų.Ji taip pat išbandyti rankos įgūdžių vartotojų, kuriems reikia daugiau kantrybės.

    5, 8 1 SET - kiekvienas įrankis turi skirtingas drožyba formą ir tinkamo dydžio, kad suteiktų jums daugiau lankstumo dėl savo dizaino.

    Aprašymas:

    Kiekvieną val.dydis: 6" x 0.8"

    Kiekis: 8 vnt.

    Spalva: metalo spalva peilis, juoda rankenėlė

    Svoris: 0.24 kg

    Dydis: 15*1.8*1.5 cm

    Pakuotė:

    Rinkinį sudaro 8* keramikos įrankis

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai