ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10 ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10 ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10 ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10 ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10 ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10

ARSUXEO Vyrų Vasaros Dviračių Rinkiniai Pro Quick Dry Trumpas Rankovės Dviračių Džersis Dviračių Šortai su Paminkštinimu Tiktų MTB Dviračių Drabužių Z10

€30.74 €21.51
Yra sandėlyje
s26358

Žymos: dviratininkų šortai vyrams strava, gymshark šortai vyrams, ciklo jersey vyrai, megztiniai ciclismo katijoninės, cycl jersey, 4k media player, striukė mtb, džersis ciclismo joker, ciclismo jersey dviratį, zidoo.

  • Lytis: VYRAI
    Modelio Numeris: Z10
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Užtrauktuko Ilgis: Pilnas
    Medžiaga: Poliesteris, Spandex
    Dviračių Jersey Mygtukai Stilius: Sponge Kelnes Padas
    Pardavimo Metodai: Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Megztiniai Medžiaga: 100% Poliesteris
    Prekės Pavadinimas: ARSUXEO
    Sezonas: Vasaros
    Tipas: Jersey Rinkiniai
    Rankovės Dydis: Trumpas rankovės

    Produkto Savybės

    1. Viršuje yra pagamintas iš 100% poliesterio, raukšlėtis-įrodymas, prigludę, drėgmei wicking ir, jei jums prakaitas, Jersey nebus prilimpa prie odos, pagerinti sporto rezultatus.

    2.3 D pjaustymo trimatę siuvimas, Sumažinti vėjo pasipriešinimą, mados plonas, Elastingas stora medžiaga, Drabužių ir kelnės su gelio gipper,apsaugoti drabužius nuo supasi žygio metu.

    3. Padas yra patogiau.ir turi stiprią vandens absorbcija, geras pagalvėle, tinka ilgai važiuoja.

    4.3+1 užtrauktukas Kišenė: užpakalinių kišenių yra suprojektuoti su didelės talpos, leidžia jums atlikti kai kurie dalykai, o žirgais, kaip rankšluostis, akiniai.

    5.Šviesą atspindinčios markės logotipas, jus saugus tamsoje.

    6.Italija originalus rašalas,Sublimacijos spausdinimo technologijos,Aplinkosaugos ir niekada išnyks.

    pardavėjo rekomendacija

    informacijos šou

    1 zip kišenėje ir 3 dideli kišenės gali lengvai laikyti savo daiktus.

    šviesą atspindinčios skirtukai gali suteikti didelio matomumo naktį dviračiu;tinklinio audinio, iš abiejų šonų už papildomą kvėpuojantis.

    drėgmės-wicking & quick dry audinys , išlaikyti jūsų kūno sausa.

    elastinės juostos & silikono gripper ,kad jūsų šortai teisę poziciją.

    thicked pagalvėlių ir smūgio absorbcijos.

    Gaminio dydis

    Pastabos

    Apie Verslo Bendradarbiavimą

    Jei esate pardavėjas, norite parduoti mūsų produktus, mes galime padaryti drop laivyba.mes jums siūlome gerus didmeninė kaina ir nuotrauka be vandens, taip, kad jūs galite parodyti jį į savo klientų.

    Apie Pristatymo

    Po to, kai mes atnaujinti sekimo numerį, galite stebėti jį maždaug 2 iki 5 dienų, jūs taip pat galite užduoti mums išplėsti pristatymo laikas už jus.

    O jei norite greičiau siunta, tai yra gerai, jūs galite pasirinkti, EMS, DHL, Mes galime suteikti jums nuolaida vežimo išlaidos.

    Apie Grąžinimo ir atlyginimo

    Jei produktai sended su klaida ar su žala ir t. t.Kad priklauso pardavėjo atsakomybė, prašome susisiekti su pardavėju pirmą kartą, pardavėjas padės išspręsti šią problemą.

    Jei kitų priežasčių, ne-patiko-stilius, ar ne-fit-dydis priežasties.Ji yra gerai, galite sugrįžti produktus į jav, Tačiau pirkėjas turėtų mokėti visi grąžinimo, laivybos mokestis.Dėkojame už jūsų supratimą.

    Apie Dydį Informacija

    Mes turime dydžio diagramos, jei jūs negalite nuspręsti savo dydžio, tada jūs galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų.

    Apie Mokėjimą

    Šiuo metu, jūs galite Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu sumokėti už užsakymą.

    Mes visada galvojame Klientų NĖRA.1

    Jei turite kokių nors KLAUSIMŲ ar PROBLEMŲ, prašome elektroniniu PAŠTU MUMS.

    Mes tikimės, kad jūs turite nuostabų pirkinių patirties!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai