Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų

Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų

€3.32 €2.16
Yra sandėlyje
s2649

Žymos: spynų pasiimti, spynų meistras, spynų rinkinys, lockpick, užrakto įrankis, elektros lock pick, SPYNŲ ĮRANKIS, lock pick rinkinys, automobilių užraktas pasiimti įrankių rinkinys, užrakto pasiimti.

  • Drop laivyba: Parama
    Modelio Numeris: Vyno Butelis Derinys Spynos, Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų
    Prekės Pavadinimas: AIHOME
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Pastic Butelis Apsauga Slaptažodžiu Vyno Kamščiu Dulkių Susitvarko Skysčio Butelį Derinys Užraktas Alkoholiniai Gėrimai Viskio Butelį Kamščiu Į Viršų

    Funkcijos: 1. Atkreipkite Dėmesį: skersmuo butelis burną turėtų būti tarp 26mm/1.02 ir 28mm/1.10(apie), kitaip jis bus netinkamas.Prašome įvertinti savo butelį, prieš užsakant.

    2. Praktinio Kojinės: Kaip derinys užraktas, jūs galite nustatyti savo vyno šeimos restoranuose ar kitose vietose, siekiant užtikrinti, kad jūsų vynas yra saugus ir apsaugotas.

    3. Ji yra labai tinkama, siekiant užkirsti kelią vaikų, paauglių ar kambariokų gerti, užrakinti savo trijų skaitmenų kodą (ne pagrindinės), ir užtikrinti, kad butelio turinys, yra saugus ir saugus.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip kamštiena ir vyno stiklainis, daugiafunkcinis.

    4. Slaptažodžio Nustatymo Metodas: Žingsnis 1: Paspauskite ir palaikykite sidabro turas viršuje esantį mygtuką; 2 Žingsnis: Nustatykite viršuje, skaičių (pirminis slaptažodis: 000) į naują slaptažodžio, kurį norite nustatyti; 3 Žingsnis: Atleiskite mygtuką, slaptažodį sąranką.

    5. Ideali Dovana: Šis butelis tinka dauguma vyno ir alaus buteliai, bet prašome kreiptis į dydį pirmas.Jis gali būti naudojamas kaip puiki dovana-kietas ir praktinių įtaisą, jūsų draugai bus, kaip ši maža dovana.

    Techniniai duomenys:

    Pavadinimas: Vyno Butelio Spyna

    Medžiaga: ABS+cinko lydinys

    Dydis(apytiksliai): aukštis 4.4 cm/1.73 tam, skersmuo 4.5 cm/1.77 tam, vidinis skersmuo 2.8 cm/1.10

    Pakavimo Sąrašas:

    1 x Vyno Butelis Užraktas

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai