Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC

Animacinių filmų Pasaulyje Žemėlapį PVC "PASIDARYK pats" Lipni Vinilo Sienos Lipdukai Miegamasis Namų Dekoro Vaikų Kambario Dekoravimo Menas, Sienų Lipdukas Freskos

€5.31 €3.24
Yra sandėlyje
s2652

Žymos: medinių gyvūnų pasaulio žemėlapis, medienos pasaulis, pasaulio žemėlapis, marbl, žemėlapis medienos, ginkgo, žemėlapis sienos, gyvūnai zoologijos sode pasaulio žemėlapis, 3d žemėlapio pasaulyje, kilimas pasaulio gyvūnų žemėlapis.

  • Stilius: Europa
    Medžiaga: Plastikiniai
    Temos: Animacinių filmų
    Modelio Numeris: AAA
    Scenarijus: SIENOS
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Specifikacija: Single-piece Package
    Klasifikacija: Dėl Plytelių, Už Sienos, Baldai Lipdukai
    Modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas

    Animacinių filmų pasaulyje žemėlapį PVC "PASIDARYK pats" Lipni Vinilo Sienos Lipdukai Miegamasis Namų Dekoro Vaikų Kambario Dekoravimo Menas, Sienų Lipdukas Freskos Medžiaga: Plastikas Produkto mašininis dydis : Maždaug 60*90cm Konversijos: 1 colis = 2,54 cm , 1 cm = 0.3937 colių Nuimamas " reiškia, kad jūs galite atsikratyti lipdukas ant sienos, kai nenorite, kad jį nebėra, ir jis gali būti naudojamas dar kartą.Stenkitės vengti klijuoti ji per daug kartų, kitaip nelankstumą gali būti atmesta.Jūs galite turėti savo vaikams padėti jums suformuoti etiketėse, todėl jie gali mėgautis įdomus, kuriais galite paįvairinti savo labai savo kambarį,taip pat gali tarnauti kaip akį traukiantis papuošalas.Lipdukas gali būti ant sienos, šaldytuvas, plytelių ir kitų kietų paviršių vietose.Jūs galite įdėti lipdukus savo kad ir kas tai galėtų būti.Galite pakelkite jį švelniai su aštriu įrankiu, pavyzdžiui, peilius ir klijuoti jį kažkur kitur, jis gali būti naudojamas daug kartų, jei tinkamai naudojami.

    Pastaba : 1. Dydis yra nemokama.Galutinis dydis priklauso nuo savo "PASIDARYK pats" dizainas, nuotraukos, mes tiesiog duoti vienas ar keletas pavyzdžių parodyti.

    2. Paveikslėliai gali šiek tiek skirtis nuo faktinės pozicijos dėl apšvietimo ir spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.Dėmesio 1. Kai gaunate lipdukai, ji bus raukšlėta dėl pakavimo.Nenaudokite šiuo metu.Įdėti ją butas pirmą vietą, palaukite, kol lipdukai atidarė ir savo ruožtu prasidėjusios visiškai.Tai padės išlaikyti nelankstumą.Kitaip jis nebūtų prilimpa prie sienos. 2. Jums reikia įsitikinti, kad paviršius yra švarus ir sausas, prieš pradėdami klijuoti jį.Bet neplautas purvo ar vandens turės įtakos tobulumo lipduko.Kartais gali būti, kad kai kurie burbuliukai dideli lipdukai, jei taip atsitinka, prašome pašalinti burbulas, ar tiesiog prisegti jį.Kai sienos šlapios, dėl kai kurių nenumatytų priežasčių, jis gali turėti blogą įtaką aplinkosaugos ¾enklelis, kai tai atsitiks, prašome sausos sienos ir lipdukas su oro pūtimo ar tiesiog prilimpa ją dar kartą, kai sienos yra sausa.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai