Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D

Princesė Aladdin Diamond Tapybos Kryželiu Diamond Siuvinėjimo 5D "Pasidaryk pats" Cartoon Diamond Mozaikos Vaizdą Cirkonio

€6.47 €3.36
Yra sandėlyje
s26795

Žymos: crystal mozaikos plytelių, diamond tapybos princas, princesė, diamond dažai, aladdin lempos, 5d menininkas deimantas tapyba, "aladdin", aladdin žaislas, aladdin lempos žaislas, dryfit marškinėliai, golden peacock.

  • Naudoti: Paveikslai
    Išorinės Pakuotės: Spalvos Dėžutė
    Modelio Tipas: Animacinių filmų
    Medžiaga: Derva
    Rinkinys Tipas: Taip
    Forma: Multi-nuotraukų Derinys
    Stilius: Europos ir Amerikos Stiliaus
    Spalvų skaičius: Virš 45
    Rombo Formos: Aikštė
    Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
    Rėmas: No
    Drobė Pakavimo Metodas: Valcavimo Iki
    Įklijavimo Srityje: Pilnas
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Produkto pavadinimas: Naujos kartos "PASIDARYK pats" diamond paiting --- Apvalūs / Kvadratiniai Magija deimantų dažymo Medžiagos: 2.8 mm Apvalus Dervos Diamond Naujos kartos Turas Dervos Diamond su 447 DMC Spalvos Apie Grąžtu: 100% Pilnas Gręžimo Apie Rėmelis: be Rėmelio, po kurios jums reikia sukibimo su vietos Pirkti Kadrų Apie Pakete: 30x40 cm paketą, dėžutė, color Box / Bag-Funkcija: Apvalus deimantas; Diamond padengti drobės baigtas, ji yra visiškai diamond siuvinėjimas-Universalus: Gali būti naudojamas Miegamieji, Valgomasis, Vonios kambarys, Skalbimo Kambarys, Virtuvė, Studijos, Namo, Biuro, Viešbučių, Restoranų ir Barų, Namų / Viešbučio / Biuro Apdailos, Unikali Dovana - Procesas: Naujų technologijų, Įvairių kvadratinių deimantų ir kitų deimantų.Tai yra naujausios technologijos. 01, deimantinis pjovimo procesas yra griežtos, paliesti, yra puikus, spalva yra aiški, skaidri, mirksi, t. y. lūžio rodiklis yra aukštas. 02, Eco-friendly derva medžiaga, netoksiškas ir beskonis, ilgalaikio naudojimo, arba, Nėra lengva išnyks, taip, kad grožio nl ištikimybės nuotrauką.

    01, deimantinis pjovimo procesas yra griežtos, paliesti, yra puikus, spalva yra aiški, skaidri, mirksi, t. y. lūžio rodiklis yra aukštas. 02, Eco-friendly derva medžiaga, netoksiškas ir beskonis, ilgalaikio naudojimo, arba, Nėra lengva išnyks, taip, kad grožio nl ištikimybės nuotrauką.

    01, pagrindas yra pagamintas iš aukštos raiškos brezento ir spalva, t. y. kiekviena atitinkama Spalva blokas yra atstovaujama durų ir abėcėlės simboliu, kurį lengva atskirti. 02, Drobė nėra lengva sugadinti, veiksmingai vandeniui ir steamproof, Aukštos kokybės ir Patvarus. 03, Mes naudoti specialius klijus, kad jis stipresnis ir stipresnis.

    01, didesnis dydis, kultivatorius, kad geresnis efektas!Kiekvienas deimantų dydis: 2.8 mm x 2.8 mm. 02, Visi produktai yra matuojamas ranka ir gali enl nukrypimas nuo 0-2 cm, mirti yra normalu. 03, durų skirtumas tarp šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis paveikslėlio, prašau man atleisti. 04, Jeigu turite kitų didesnių dydžių, susisiekite su mumis, ačiū !

    01. Gavęs paketą, atidaryti paketą.patikrinkite, ar komplektas iš visos dalys yra baigtas. 02. Įsitikinkite, kad visi deimantų spalvų ir maišeliai yra visiškai pagal kontrolinį sąrašą. 03. Atviri ir maža dalis juosta išvengti dulkių. 04. Pasirinkite ženklas (simbolis), rasti atitinkamą deimantų ir įdėkite jį į grąžtą. 05. Švelniai ekstraktas diamond su pincetu, kol visas vaizdas yra baigtas. 06. Spausdinti deimantas ant nuotraukos ir užsisakyti ir pažymėkite drobės. 07. Nufotografuoti, papuošti vietos rėmo rinką ir naudoti arba papuošti savo mėgstamą rėmo.

    01.Dėl skirtingo dydžio, kad, įrankis, atsižvelgiant į realias sąlygas, prašome žinoti!

    01.Mūsų diamond tapyba yra pusgaminiai, nėra kadrų, ir nebaigtų Nuotrauka jums reikia jį sau. 02.Yra du deimantai pasirinkti lankytojų, aikštėje deimantų ir apvalios deimantai.Mes pridėjome 30% deimantai!Ne tik žemos kainos, bet ir geros kokybės. 03.Kai baigsite, galite nusiųsti nuotrauką į jav.Patenkinti jūsų leidimo, mes parodysime, Nl vertiname tai, kad pirkėjai visame pasaulyje!

    Aukščiausios kokybės Kokybės užtikrinimas; Konkurencingą kainą, Visoms prekėms yra griežtai pagaminti per gamykloje pagal tarptautinius standartus.Greitas transportavimo Konsoliduoti užsakymų; Geriausi ir laiku paslaugų; Garantuojame, kad būsite 100% patenkinti; Didelė nuolaida už didelius užsakymus!

    01. Tinkinti bet deimantų tapyba, kurį norite padaryti yra labai madingas ir populiarus. 02. Briedžių darbas turi enl gera istorija, todėl deimantų dažymo procesas yra prasmingas. 03. Diamond tapyba gali enl unikali dovana iš atminties enl labai madingas papuošalas. 04. Susisiekite su mumis ir jūsų mėgstamiausia diamond paveikslai.

    01.Prekės bus išsiųstos per 2-4 dienas nuo gavimo patikros mokėjimo. 02.Visi daiktai bus išsiųsti į Kiniją oru iš ePacket. 03.Perdavimas skiriasi, durų gabenimo būdą ir paprastai trunka 10-30 darbo Dienų atvykti. 04.Retais atvejais, tai gali būti atidėtas, priklausomai nuo oro sąlygų, jūsų šalyje ir Greitis prekių.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai