Touch Touch Touch Touch Touch Touch

Touch " Stylus Pen Patarimai Taikomos Tab S3 S4 Papildymo Plunksnos Baudos Taškas Skaitmeninio Rašiklio Galiuko Įkrovimo Pieštuku Patarimai Plunksnos

€1.17 €0.80
Yra sandėlyje
s27209

Žymos: xr iphone atveju dali elefant.

  • Dovanų Paketas: No
    Modelio Numeris: /
    Suderinamos Prekės: "Huawei"
    Kilmės: KN(Kilmės)

    Savybės:

    1. Geras medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko su bauda paviršius, funkcijų puikus sukibimas jausmas, taip pat ilgalaikio ištvermės naudoti.

    2. Keičiamų plunksnos: nįį abiejuose galuose šių stylus rašikliai yra keičiamos.Jį galima pakeisti per kelias sekundes, be jokių įrankių.

    3. Universalus capacitive: Suderinama su dauguma talpinė jutikliniu ekranu, įskaitant mobiliųjų žaidimų pultai, planšetiniai kompiuteriai, tablet kompiuteriai, POS mašinos ir kt.

    4. Anti-scratch perlinis: jutiklinis ekranas nįį turi išskirtinį plunksnų, tinka capacitive touch ekranus, kurie gali apsaugoti ekraną nuo subraižyti ir nepaliekant jokių pirštų atspaudų.

    5. Sklandžiai rašyti:, Palyginti su kitais, tai stylus patarimas buvo bauda patarimas ir lieknas patarimas, kuri gali suteikti sklandžiau pen stiliaus rašymo patirtį, savo sensoriniu ekranu.

    Aprašymas:

    Šis produktas yra geros kokybės capacitive pen plunksnų prekę, jūs galite jį nusipirkti pakeisti originalaus perlinis bet kuriuo metu, tai tinka TabS3 S4.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: balta

    Medžiaga: Plastikas

    Dizainas: BARAS

    Naudojimas: TabS3 S4

    Pakuotė:

    1pc * Touch " Stylus Pen Patarimai

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai