Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis

Led Veidrodis, Žadintuvas, Skaitmeninis Atidėti Stalo Laikrodis Pabusti Šviesos Elektroninių Didelis Rodymo Laiko Namų Puošybai Laikrodis

€4.07 €3.05
Yra sandėlyje
s27452

Žymos: aimki žadintuvas, pabusti saulėtekio žadintuvas, belaidis garsiakalbis, palaipsniui saulėtekio žadintuvas, sonos žadintuvas, rgb garsiakalbis, lempos muzika, lemputė garsiakalbis, saulėtekio lempa, žadintuvas, c7 garsiakalbis.

  • Modelio Numeris: belaidis garsiakalbis (anglų kalbos versijos)
    dydis: 80*80*42mm
    Išėjimo Galia: 3W
    Yra Protingas Prietaisas: Taip
    Funkcija: Atidėjimo Funkcija
    Motivity Tipas: Skaitmeninis
    Prekės Pavadinimas: OUTAD
    Ekrano Tipas: Skaitmeninis
    Sąsajos Tipas: standartinis MICRO 5PIN
    Tipas: Žadintuvai
    Svoris: 170g
    Nominali Galia: 5W
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelis: k12
    Neto svoris: 150g
    Formos: diskiniai
    Įkrovimo įvestis: DC 5V/1A
    Dažnio atsakas: 80Hz-20KHz
    Iškraipymo: 0.5%
    Medžiaga: Plastikiniai
    Forma: Vieno Veido
    Baterija: 3.7 V 1400mAh 18650 ličio baterija
    Stilius: Modernus
    Signalo triukšmo santykis: ≥85dB

    Savybės:

    1. Pritaikytas dvigubas žadintuvas: Built-in žmogiškas žadintuvo funkcija, galite tinkinti du žadintuvus ir jaustis kitokia šiluma kiekvieną rytą.

    2. Kaip veidrodis: high-definition veidrodis ekranu gali būti naudojamas kaip veidrodis jums, kurie myli grožį, klausydamiesi muzikos, todėl jūs galite pridėti makiažas bet kada, bet kur.

    3. Heavy bass: garso aukštumą yra minkštas ir juda, boso, yra galingas ir aistringas, ir aukštų, vidutinių ir žemų dažnių juostose yra sklandus ir natūralus.

    4. Paslėptas pull-out stovas: Jį galima naudoti kaip garsiakalbį, mobiliojo telefono stovas lengvai žiūrėti TV laidas ir tiesiogines transliacijas, laisvą savo rankas ir mėgautis stereofoninį garsą.

    5. Built-in FM radijas: be to, klausytis muzikos, taip pat galite klausytis mėgstamų radijo stočių, dabartiniai įvykiai, ir juokingas istorijas, kurie bus įtraukti į savo gyvenimo smagu.

    Aprašymas:

    Belaidžio garsiakalbiai turi LED high-definition veidrodėliai, stereo garso efektus, parama, stipri baterija, dual signalizacija ir šviesumo reguliavimas.

    Techniniai duomenys:

    Modelis: K12

    Galingumas: 3W

    Dažnių diapazonas: 80Hz-20KHz

    Signalo ir triukšmo santykis: ≥85dB

    Iškraipymas:

    Baterija: 3.7 V 1400mAh 18650 ličio baterija

    Įkrovimo įėjimas: DC 5V/1A

    Sąsajos tipas: standartinis MICRO 5PIN

    Nominali galia: 5W

    Dydis: 80*80*42mm

    Grynasis svoris: 150g

    Pakuotė:

    1* belaidis garsiakalbis (anglų kalbos versijos)

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai