1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų 1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų 1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų 1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų 1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų 1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų

1 Pora Dviračio Rankena Rankena Juosta galinis Dangtelis iš Aliuminio Lydinio Mtb Vairas Tvirtinasi Žvakės Kepurės Dviračio Rankenos Priedų

€2.44 €1.32
Yra sandėlyje
s2746

Žymos: yz450f 2011 decal.

  • Plotis(cm): 2.2 cm
    Medžiaga: Aliuminio lydinys
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Skersmuo: 26mm
    Ilgis (cm): 12cm

    Aprašymas:

    1. Išorinis Skersmuo: 0.945 mm, Vidinis Skersmuo: 0.630 mm.Tinka Rankenos Skylės >= 0.669 mm (per 0.669 mm).

    2. Lengva Įdiegti Ant Dviračio.Priveržkite Varžtą Su 4mm Šešiakampis Raktas Plėsti Ir Pataisyti Jį Vietoje (nepūstieji = 0.630 į / Išsiplėtė = 0.945 in).

    3. Dviračio Rankenos Dangtelis Yra Pagamintas Iš Aukštos kokybės Gumos Ir Aliuminio, Kuris Yra lengvas, Tvirtas Ir Patvarus.Tai Puikus Aksesuaras Užbaigti Dviračio Rankenos.

    4. Tinka Daugumai Dviračių, Tokias Kaip Lyginimo Dviračiai, Kelių Dviračiai, Kalnų Dviračiai Ar Kitų Suaugusiųjų Dviračiai, Jis Padeda Apsaugoti Lazdele Ir Valdyti Ir Apsaugoti Riešo Mūšyje.Tai Yra Taip Pat Graži Dekoracija Dviračiai, Kuris Suteikia Daugiau Malonumo Važiuoti.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Aliuminio Lydinys

    Varžtas Specifikacijos: 22~24mm

    Svoris: Apie 19g/pora

    Pakavimo Sąrašas:

    1x Plėtra Rankena

    1x Montavimo Įrankis

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai