China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos

China Konfeti Latekso Balionų Rinkinys, PONE, PONIA, Vestuvių Dekoras Sklandžiai Ir Patvarus Metalinis Perlų Blizgesį, Pilnas Žavesio Ir Romantikos

€2.02 €1.37
Yra sandėlyje
s29032

Žymos: balionas skulptūra, photobooth, balionas led, gerb. ponia coussins, balionas bobo, balionas bokštas, latekso balionas, wed, gerb. ponia medienos, balionų puokštė.

  • Rinkinys Tipas: Taip
    Tipas Didmeninės: No
    Forma, Stilius: Round
    Klasifikacija: Ballon
    Medžiaga: latekso
    Proga: Grandiozinis Renginys
    Skaičius, Vnt: 15vnt
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: EN10994, Vestuvių Dekoras Latekso Balionų Rinkinys
    Prekės Pavadinimas: TOPATY

    Aprašymas:

    1. Aukštos kokybės lateksiniai balionai yra labai glotni ir ilgaamžiai.Rutulys turi metallic perlų blizgesį, vienodos spalvos ir gražus sferinę formą.

    2. Balionas yra pagaminti iš aukštos kokybės latekso medžiaga, labai patvarus ir ilgalaikis.Tai gali būti pripūstos su helio arba oro.Ji yra labai rekomenduojama naudoti balionas siurblys.

    3. Tobula puošmena bet kuri šalis, tokias kaip vestuvės, jubiliejai, ir kitos svarbios šventės.Kad jūsų šalis pilnas žavesio ir romantikos.

    4. Naudojimas: Idealus dekoratyvinių balionų, vestuvių papuošimai, švenčių šventė šalys, vestuvių kambario papuošalai, ir kt., ir švenčių poveikis yra gerai, kai naudojamas kartu su kitais balionais.

    5、Į paketą įeina 5 10 colių baltos spalvos jaunikis G. balionai, 5 ir 10-colių balta nuotaka PONIA balionai, ir 5, 12-colių skaidrus blizgučiais balionų, konfeti

    Specifikacija:

    Medžiaga: lateksas

    Pakavimo Sąrašas:

    5*10-colių Baltos spalvos Jaunikis G. Balionai

    5*10-colių Balta Nuotaka PONIA Balionai

    5*12 colių Skaidrus Blizgučiais Balionų, Konfeti

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai