Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys

Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys

€4.42 €3.54
Yra sandėlyje
s29897

Žymos: žvejybos replės pesca, balsa elektros žvejybos plaukti, meilė pesca, plaustas medienos, bobber žuvys, plūduras žuvys, 16 gb ddr2, balsa rinkinys, plūdės stumdomas, žvejyba plaukti gėlių.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Produkto Tipas: Žvejyba Plaukti
    Pozicija: EŽERAS

    Žvejybos Plūdės Bobbers Skaidrių Plūdės Balsa Žvejybos Bobber Slydimo Bobbers už Crappie Panfish Upėtakis Bass Žvejybos Reikmenys

    OOTDTY

    Funkcijos: 1. Lengvas ir jautrus stumdomas plūdrumo: slankiojančią plūdę yra lengvas ir jautrus.Žuvis labai jautriai reaguoja, kai, atsižvelgiant masalas.Slankiojančią plūdę gali laisvai pereiti aukštyn ir žemyn, ir nesukels didelių akimirka, kai įmestas į vandenį, kuris gali padaryti jūsų masalas labiausiai natūralus.

    2. Taip pat pagaminti ir aukštos kokybės plūdės: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės Pakavimo eglės, turi puikų plūdrumą ir gerą stabilumą, ir judėjimo plūdės nėra perdėti.Su korozijai atsparių pavasarį, tvirtos anti-laužyti ir sudužti atsparus lakas.

    3. Didelio matomumo dažai: šviesus žvejybos plaukti paprasčiau, matyti, kada žuvis laikosi masalas, kuris gali padėti žvejys vizualiai nustatyti bite žuvų.Balinimo dažai neblunka, ir spalva yra lygus ir gražus.

    4. Žvejybos plaukti daro žvejybos lengviau!Suteikia 5 skirtingų dydžių.Slankiojančią plūdę yra geriausias pasirinkimas įvairių giliai žvejybos gyvų masalų.

    5. Reguliuojamas jautrumas ir lengvai reguliuoti poziciją, kad šis produktas labai lengva įdiegti ir naudoti.Tai yra labai praktiškas ir veiksmingas žvejybos plūduro ir plaukti.

    Specifikacija: Medžiaga: Mediena

    Svoris: 40g

    Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

    Size1: 2.5+3.0 gr., Ilgis: 23.5 cm/9,3

    Size2: 2.5+2.5 gr., Ilgis: 23.5 cm/9,3

    Size3: 2.0+2.0 gr, Ilgis: 22.5 cm/8.9 į

    Size4: 1.2+2.0 gr, Ilgis: 21.5 cm/8.5 į

    Size5: 1.5+1.5 gr, Ilgis: 20.8 cm/8.2

    Rinkinį Sudaro: 5 x Žvejybos Bobber

    pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

    Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai