Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo

Ina219 I2C Nulio Dreifas Dvikryptis Srovės/Galia Stebėsenos Jutiklio Modulis mažo Dydžio, Aukšto Tikslumo

€1.61 €0.99
Yra sandėlyje
s3010

Žymos: ac srovės jutiklis, kintamosios srovės jutiklis, arduino dabartinės jutiklis, kintamosios srovės jungiklis, ina3221, 4 skaitmenų 7 segmentų ekranas, i2c jutiklis, 6 skaitmenų 7 segmentų ekranas, mcp23017, i2c.

  • Modelio Numeris: INA219 I2C dvikryptis srovės/galia stebėti jutiklio modulis
    Prekės Pavadinimas: OUTAD
    Tipas: /
    "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
    Kilmės: KN(Kilmės)

    74027 karšto

    Savybės:

    1. Programuojamą kalibravimo registruotis galima skaityti amperai DC ir galia vatais.

    2. Iki 128 mėginiai gali būti vidutiniškai pasiekti filtravimo triukšmingoje aplinkoje.

    3. I2C yra pauzės parametras, kuris gali ne tik užkirsti kelią autobusu iš užrakinimą, bet taip pat suteikia didelės spartos režimą, siekiant patenkinti komunikacijos reikalavimus iki 3.4 MHz.Visi atributus INA219 gali būti palaikoma programinė įranga, programavimas.

    Aprašymas:

    1. Į INA219 modulis yra dvikryptis srovės/galia stebėti integrinių grandynų (IC) su I2C , o tai dar labiau išplečia energijos taupymo elektroninių produktų TI elektronika stovykla.INA219 turi pramonės didelio tikslumo ir mažos.Ji gali ne tik stebėti, įtampos kritimą lygiagretaus maitinimo įtampa pajuto ant šunto varžos, bet taip pat apskaičiuoti galia.Prietaisas supakuotas į SOT23 ir pateikia pigių sprendimų mažoms skaitmeninės srovės jutikliai, serverių, nešiojamų kompiuterių, maitinimo šaltiniai, baterijos valdymas, automobilių ir telekomunikacijų įranga.

    2. INA219 gali pasiekti didelio tikslumo paklaida-1%, temperatūros diapazonas nuo -40°C iki +85°C, su dideliu kompensuoti 100 uV.Didelio tikslumo gaminiai dera privalumai 12-bitų skiriamoji geba padėti klientams sumažinti įtampos kritimą ant šunto varžos, kiek įmanoma, ir tokiu būdu žymiai sumažina elektros energijos vartojimą ir elektros energijos vartojimo ir taupymo plokštės vietos.Autobusų įtampos diapazonas, kurie gali nustatyti, kad prietaisas yra 0 V +26V.

    Techniniai duomenys:

    Spalva: mėlyna

    Darbinė įtampa: +3.0 +5.5 V

    Pakuotė:

    1 x INA219 I2C dvikryptis srovės/galia stebėti jutiklio modulis

    Pastabos:

    1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

    2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai