Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams

Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams

€6.40
Yra sandėlyje
s30691

Žymos: airsoft ginklas, mielas pliušinis, didelis plushies, Pliušas, minecraft žaislas, varlė minkštas žaislas, mha plushie, kawaii pliušas, kawaii, dinozaurų pliušinis žaislas.

  • Lytis: Unisex
    Įdaru: PP Medvilnės
    Savybės: Filmų ir TV
    Prekės Pavadinimas: OCDAY
    Medžiaga: MEDVILNĖS
    Matmenys: 30cm
    Rekomenduojame Amžius: 4-6y, 7-12y, 12+y
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: dinozaurų pliušinis žaislas

    ISPANIJA: Pilnas 5 minus 1: JULIO1 Visą 10 atėmus 2: JULIO2

    PRANCŪZIJA: Pilnas 5 minus 1: REMISE1 Visą 20 minus 3: REMISE3

    Triceratopsas Mielas iškamša Pliušinis Žaislas - Žavinga Minkštas Žaislas Dinozauras Plushies ir Dovanos - Puiki dovana Vaikams, Kūdikiams

    Savybės :

    1. Kolekcija: dinozauras yra triceratopsas.Aukštis 30cm ir dydis yra nedidelis, labai tinka surinkimo arba apdailos.

    2. Minkštos lėlės: Kuo įdaryti gyvūnams yra labai minkštas ir mielas.Žaislai yra pagaminti iš vaiko interesus ir didelio tankio įdaryti medžiagų, kurios gali suteikti jums maksimalų minkštumą.Mūsų iškamšos labai tinka apkabinimai.

    3. Saugios gamybos: Visi pliušiniai žaislai yra pagaminti iš sustiprinto susiuvimo ir lipnumą pp medvilnės užpildymas.Į pliušinis striukė yra pagaminta iš aplinkai nekenksmingų minkštas pliušas, kurie gali užtikrinti saugumą, kūdikiams ir mažiems vaikams, kai žaidžia.

    4. Dovanos: gražiai suprojektuota mielas gyvūnų pliušiniai žaislai turi tapti puiki dovana žmonėms, kurie jums rūpi labai.Mūsų iškamšos yra puikus dovanos, dovanos, gimtadieniams, Valentino Dieną ir daugiau!

    5. Lydintis žaislas: vaikams ir suaugusiems, šis dinozauras lėlės yra labai tinkamas lydėti jus, kai hugging ant lovos ar prigulti ant sofos.

    Aprašymas :

    Į pliušinis dinozaurų lėlės yra pagamintos iš saugių medžiagų, išskirtinį ir mielas, labai tinka įvairaus amžiaus vaikams žaisti.

    Techniniai duomenys :

    Užpildymo medžiaga: PP Medvilnės

    Medžiaga: Trumpas Pliušas

    Dydis: 30 cm

    Stilius: Triceratopsas

    Pakuotė :

    1 * Dinozaurų Pliušinis Žaislas

    Pastabos :

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Atsiliepimai (2)

    • Abrahamaugustin30

      It's really soft, didn't have any loose threads. Just as expected

    • Drug1181

      Bought this as a gift to a friend. He really likes it, thanks a lot!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai