Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai

Vyriški Sandalai, Šlepetės Ne Slydimo Vasaros Atsitiktinis Lauko Mados Klasikinis Pėsčiomis Lengvas Laisvalaikio Paplūdimio Vyrų Vandens Batai

€24.41 €15.38
Yra sandėlyje
s3129

Žymos: vonios kambarys mielas sandalai, visą apatinukai vyrams, sandalai su pamušalu mens vasaros, kortelė vaikas, hallow sandalai vyrams, vyrai šlepetė, sandalai vonios kambarys, masažas, vyrų avalynė, vyrai brooks vasaros, šlepetės moterims.

  • Taikoma Vieta: Už
    Elemento Tipas: Šlepetės
    Stilius: Glausta, Mens Odos Sandalai
    Batviršio Medžiaga: Splitas Oda
    Modelio Numeris: Vyriški sandalai-003
    Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
    Padas Medžiaga: Guma
    Sezonas: Vasaros
    Modelio Tipas: Kietas
    Vidpadžio Medžiaga: EVA
    Pamušalas: Natūralios Odos
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Mados Elementas: Dirbtiniais Kailiais
    Batai Tipas: Skaidrės
    Kulno Aukštis: Med (3cm-5cm)
    Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
    Prekės Pavadinimas: OIMG
    Pamušalas-Natūralios Odos Tipas: Karvės Oda

    Siūlome Pranešimas:

    Parduotuvės prasideda nuo 40% nuolaida, atlikite parduotuvę tapti ventiliatoriumi, gali gauti $1 kuponas, o gerbėjai mėgautis 5% nuolaida gerovės pasiūlyti.Parduotuvėje taip pat turi visas nuolaida veikla.

    Labas, draugai!

    Sveiki atvykę į NBBS PASAULIS, Parduotuvė , mūsų, parduotuvėje bus atnaujinama kiekvieną dieną , visada yra nauja, jums tinka .Kainos yra aukštos ir žemos , žemos kainos produktų, ekonomiška , didelė kaina, produkto kokybė yra geresnė .Pagal asmeninio biudžeto , pasirinkti geriausius produktus , manau, kad jums bus patenkinti .Pasak daugelio klientų atsiliepimus , $10-$15 gaminiai tinka savaiminio kartų , $15-$25 produktai yra tinkami dažnas išvykas , ir $25+ produktai yra puikus susitikimas svarbus draugais .

    Vyrų Vasaros Sandalai Batų dydžių lentelė

    Skaitykite dydžio diagramos, prieš pateikiant užsakymą

    Mes ne tik sutelkiant dėmesį į išvaizdą

    Bet taip pat geros kokybės vyrai sandalai fifo

    UIse pirmas sluoksnis karvės odos

    Pasirinkite tekstūra pirmas sluoksnis karvės odos rodyti dizaineriai yra skirta sukurti ir kruopščiai reguliuojant versija, atspindintis madingas ir sunkiųjų jausmas kokybę!

    Patogus dvipusis dėvėti modelis

    Ranka susiuvimo naudojamas įmonės susiuvimo padidinti taikoma gyvenimas

    Patogiai vaikščioti be baimės atjungimas

    Non-slip dėvėti, atsparus gumos

    Vienintelis yra pagamintas iš minkštos amortizatoriumi gumos padas su geros elastingumą, patogus tekstūros dizainas, stabilus sukibimas ant žemės, ne slydimo ir dėvėti, atsparus funkcija.

    Patogus, kvėpuojantis nematomi batai padas

    Vidpadis naudoja korio skylutė dizaino kvėpuoti laisvai, cirkuliuoja ir kvėpuojantis

    Minkšta pėdų juda

    Lengvas ir patogus

    Minkštas dizainas, lankstumo!

    Modelis rodo

    Atsitiktinis sandalai namuose

    Tinka lauko pėsčiomis

    Daugiau konkrečios informacijos dalis

    Geras sandalai

    Ne brangus

    Nepraleiskite jį!

    Pirkti viena pora, vasarą būtų cool!

    Didelis skatinimas

    Dideli kainų nuolaidų, žiūrovai tiesioginės kaina $ 4, o dabar neskuba pirkti, daugiau nei kupono nuolaida.

    Produktas yra labai geras, kaina prieinama, aš norėčiau užsisakyti greičiau, galima dėvėti ištisus metus, kvėpuojantis, lengvas ir labai patogus.

    Pasitenkinimas

    Mes kiekvieną tarnyba su širdies ir sielos, kad geriausi produktai gali rasti tinkamiausią savininkai.Jei turite kokių klausimų gali būti tariamasi iš anksto, prieš pateikiant užsakymą, nauji klientai gali atkreipti dėmesį į parduotuvės pirmieji gauti kuponus, ir seni klientai taip pat gali gauti senų klientų kuponus.Nuolat atnaujinamas su naujų įvairių batus, visada bus vienas, kad jums patinka.

  • Atsiliepimai (2)

    • Giant50us

      It came to me very quickly, in a month I already had it it is equal to what you see in the video and photos. Very good quality suggestion the template is a little rough is the only thing of rest very good product.

    • Trouble3b

      Very well the size is perfect, the sandals light and nice worn.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai