Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras

Siaubo Peeping Lentynoje Monstras Žmogaus Veido Dervos Bookends Bookstand Skulptūra Rinkti Cd Albumai Lentynoje Dekoras

€15.43 €7.87
Yra sandėlyje
s31322

Žymos: knyga laikiklio stovas, sculptur, hummingbird feeder, blizgučiai derva, statula, skulptūra, banksy derva, derva skulptūra, lentynoje įterpti, arklių skulptūra, dekoratyviniai dirželiai krūtinė.

  • Type4: Peeping lentynoje
    Stilius: Europa
    Kilmės: KN(Kilmės)
    type1: lentynoje dekoras
    Yra Protingas Prietaisas: No
    Type2: Lentynoje skulptūra
    Medžiaga: Derva
    Parama: didmenine ir dropshipping
    Tipas: Žmogaus Veidas Dervos Bookends Bookstand Skulptūros Dekoro Leidiniai
    Type3: peeping leidiniai
    Temos: FĖJA

    Savybės:

    1.Jis gali būti naudojamas atskirti skirtingų rūšių knygas, ir taip pat gali būti naudojamas kaip lentynos apdailos pridėti įdomių papuošalų į savo lentyną.Knyga kištukai gali būti naudojamas apdailos, fotografijos ir specialių menų.

    2. Unikalus Dizainas: Ši skulptūra lentynoje dekoro yra absoliučiai stulbinantis.Duomenys yra neįtikėtinas.Akis yra labai realu, beveik baisu.

    3. Su Kūrybiškumu: poveikis skulptūra bookstand yra absoliučiai nuostabi.Tai su įspūdinga meistriškumo ir yra baisu!Jums tai patiks!

    4. Ideali Dovana: skulptūra stovas knygoms valdo smulkūs apdailos ir tikrovišką išvaizdą.Tai yra geriausias pasirinkimas draugais ar šeima.Tai bus gražus apdaila, ir, jums bus meilė jį.Taip pat jį galima naudoti kaip darbastalio apdaila.

    5. Taikoma Diapazonas: Šioje lentynoje skulptūra yra pakankamai, kad išlaikyti visus savo knygos/CD/Dvd tvarkingas ir vertikaliai, ir jie tikrai gali įdėti bet knygas be jokių problemų.Ar patalpoje ar lauke, ar biure, tai yra puiki apdaila.

    Specifikacija :

    Pavadinimas: Žmogaus Veido Dervos Stovas Knygoms

    Medžiaga: derva

    Dydis: apie 21*14*6cm/ 8.27*5.51*2.36 į

    Pakavimo Sąrašas:

    Žmogaus Veidas Dervos Stovas Knygoms*1

    Pastaba:

    1. Grynas rankinis matavimas, prašome leisti kai kurių klaidų.

    2. Fotografavimo šviesos problema, yra nedidelis skirtumas tarp faktinės objektas ir nuotrauką.

  • Atsiliepimai (4)

    • Scottfeeneymail

      Completely different from the photo, a pure scam. Not to mention the delivery time absolutely inadmissible for a product send from its own country.

    • Shawn May

      Not equal to the photo, bad quality

    • Nikanikolaeva

      Tremendous shipping time compared with what's in the packing or this stale

    • Phetnakhon

      Packing is murdered in contents being broken down for shipping or this run procedure if you think your answer Anna come 걍 castoffs

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai