Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma

Stačiakampis, Betono Vazonas Pelėsių Sultingi Sodinamoji Silikono Forma "PASIDARYK pats" Amatų Vazonas Augalų Vazonuose Liejimo Įrankis

€28.66 €14.33
Yra sandėlyje
s31742

Žymos: xr "iphone" padengti lipdukai.

  • Elemento Tipas: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Silikono+Plastikas
    Prekės Pavadinimas: JAVRICK
    dydis: app.19x10x9cm

    Specifikacija:

    Medžiaga: Silikonas+Plastikas

    Dydis: app.19x10x9cm/7.48x3.94x3.54in

    Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

    Pakuotės Turinys:

    1 x Silikono Formos

    Savybės:

    Saugi medžiaga: mūsų betono vazonas pelėsių yra pagaminti iš silikono ir vidinio plastikinis rėmas, sulankstomas nepaliekant pėdsakų, ilgalaikio ir daugkartinio naudojimo, lengvai demold, su nelankstumą, patogu naudoti, tačiau ji negali turėti sunkių daiktų.

    Idealus aspektą: tai silikono formos yra sukurta su dideliu aspektą, tinka priėmimo standartinio dydžio gėlių vazonai, augalų ir puodus, kurie tinka daugeliui mažųjų gėlės ir succulents.

    Dvigubo sluoksnio struktūra: mūsų vazonus turėti vidinio bako ir fiksuotą bazę, jums nereikia nerimauti apie tai, pelėsių, negalėdamas atlaikyti svorį, betono dempingo ar nelygios jėgos, taip gaunant neteisėtą gėlių vazonas.

    PASIDARYK pats vazonas: galite paruošti keletą konkrečių medžiagų, ir padaryti vazonus pagal santykį, pridėti ir maišyti įvairias spalvas, pagal jūsų pageidavimus, tiesiog mėgautis "PASIDARYK pats" procesas.

    Universalus papročiai: mūsų sultingi sodinamoji silikono formos gali būti taikomos betono vazonai ir leidžia jums augti savo mažųjų augalai, succulents, kaktusas, gėlės ir keletas nedidelių daržovių.

    Silikono Formos tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai