Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas

Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas

€1.93
Yra sandėlyje
s31920

Žymos: ausinių lenovo, lauke muzikos, lauke muzikos medienos, žaibas citrinų kremas, ausinės lenovo, aišku, grietinėlės, citrinos šviežios grietinėlės, "bluetooth" ausinės belaidžio lenovo, nešiojamas kompiuteris lenovo, muzikos žaislas.

  • Suderinamos Prekės: "Samsung"
    Tipas: Priekinė Plėvelė
    Funkcija: Nuo sprogimo apsaugotą Stabdžių Sudužtų
    Prekės Pavadinimas: Gambit-LCL
    Savybės: Aišku, Grūdintojo Stiklo, Grūdintas Filmas
    2vnt: 2piece stiklo
    Kilmės: KN(Kilmės)
    1pcs: Tik 1piece stiklo
    ransparence: 99% Clear Screen protector
    Telefono Dydis: 6.5inch
    Medžiaga: Grūdintojo Stiklo

    Lenovo K12 Grūdintas Stiklas, Apsauginė DĖL LenovoK12 Muzikos Bomba 6.5 COLIŲ Ekranas Raštas Telefono Dangtelį Filmas

    1. Prašome pasirinkti, kad modelis tiktų jūsų telefono atsargiai !!!

    2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti šią problemą už jus, nereikia atidaryti ginčų.Ačiū!

    Produkto aprašymas: 1.100% Brand Gambit-LCL nauji ir geros kokybės. 2.Puikiai suderinamas su jūsų telefono. 3.Lengvas ir patvarus. 4.Apsaugo jūsų telefono LCD ekraną nuo dulkių ir įbrėžimų. 5.Profesinės suppler ir greitas pristatymas. 6.Kuo daugiau perkate, tuo geriau kainos galime derėtis. 7.Siūlo jums profesionalų ir pacientų aptarnavimo. 8. Ne visą ekraną grūdintas stiklo Paketas Apima: 1.Grūdintas Stiklas Kino Screen Protector iš Priekio. 2.Valymo Audiniu.(drėgnos servetėlės + sausos servetėlės) 3.Stiprios išorinės pakuotės

    Pavyzdys: Vaizdas ekrane

    Patarimai : Prašome pažymėti, kad nuotraukos yra tik pateikimui.We will ship teisę atveju yra jūsų telefono, kaip jūs tvarka.

  • Atsiliepimai (6)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai