Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos

Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos "Keychain", Šunų Reikmenys

€0.82 €0.31
Yra sandėlyje
s32505

Žymos: šuo, beždžionė žaislas, fleita priemonė, priedų šuo, aitvarai šunys, perro, foto pokalbiai, ryšiai augintiniai, gynybos keychain, dog petkit.

  • Parama: Dropshipping/Didmeninės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: Šunys, Šunų Mokymai
    Vežimas: Greitas Pristatymas
    Elemento Tipas: Šuo Švilpukai
    Type2: Pet Šuo, Katė Mokymo Paklusnumo Švilpukas
    Type3: Šunų Mokymo Atgrasymo Švilpukas
    Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
    Yra Protingas Prietaisas: No
    type1: šunų reikmenys
    Modelio Numeris: Šunų Mokymo Švilpukas
    SANDĖLYJE: Pakankamai
    Ilgis: 90mm

    Mažylis Šunelis Ultragarsinis Švilpukas Fleita Sustabdyti Barking Ultragarso Garso Repeller Katė Mokymo Savigynos "Keychain", Šunų Reikmenys

    Savybės:

    Šis Šuo Mokymo Švilpukas yra skirta šunų mokymo, dažnumas pagaminti nėra poveikio asmuo, bet labai naudinga šunims, jis bus sėdėti, ateik čia, valgyti, atsisėsti ir pan.

    Puikiai tinka priminti ilgais atstumais, Raktų žiedas kilpa yra įtrauktas Prašome žinoti šį faktą, jie nėra visiškai begarsis.

    Specifikacija:

    Medžiaga: Metalo ir Plastiko, Ilgis: 90mm Svoris: 14g, Kaip Naudoti Tylus Šuo Whistle: 1)Pirma, nuspręsti, kaip jūs norite, kad jūsų šuo reaguoja į švilpukas.Garsas iš švilpukas bus darbo daug, kaip komandos, tokios kaip "ateina" arba "sėdėti", kai jūsų šuo turi išmokti ką tai reiškia, todėl prieš jums pradėti jums reikia nuspręsti, ko norite, kad atsakas bus.Šuo švilpukai gerai dirbti, norint skambinti šunys, ypač iš toli.Arba galite naudoti švilpukas, kaip atgrasymo priemonės, pučia jį, kai norite, kad jūsų šuo sustabdyti, ką jis daro, kad jums nereikėtų šaukti. 2)Pradėti mokymo jūsų šuo reaguoja į švilpukas, kaip laikytumėte bet kurį kitą komandą.Jei norite, kad jūsų šuo ateis, kai švilpukas yra prapūsti, pradžios iki galo švilpukas, kai jūsų šuo yra kitame kambaryje.Tada, kai ji ateina ištirti garso, atlygį už savo elgiasi ir pagirti.Jei norite, kad švilpukas turi būti atgrasančios, už blogą elgesį, ją naudoja tik tada, kai jūsų šuo yra netinkama, todėl jis asocijuojasi su scolded.

    3)atitikti švilpukas tyli.Kaip ir bet koks mokymas, jei norite, kad jūsų šuo susieti švilpukas su konkretaus atsakymo,svarbu naudoti švilpukas tik, kad komandą.Jei norite, kad jūsų šuo ateis, kai jums smūgis švilpukas, ar smūgis juo, kai jis arba ji jau šalia tavęs.Kol šuo žino, kas švilpukas reiškia, įsitikinkite, kad atlygis elgesį norite su daug skanėstų, ir pagyrimų, sustiprinti veiksmų.

    Pakuotėje Yra:

    1 Šunų Mokymo Švilpukas

  • Atsiliepimai (4)

    • Guler 1995

      товар со ответствует описанию. при слабом свистке кошки ластятся. при сильном свистке сходят с ума. собаки слышат и не знают как реагировать. Испробую на бездомных собаках по дороге на работу, был случай хватания за штанину.

    • Andhie 24

      Flute called very soft

    • Kimnatali2010

      suena poquito, así que ya veremos si sirve.mivschorra de momento lo ignora. envío en 15 días

    • Letinhinhu Theduel

      He does not scare anyone away (((

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai