300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas 300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas

300m Šuo Stabdžių Loti, Prietaiso Nuotolinio Valdymo Šunų Antkaklis, Šuo Sustabdyti Barking Vibracijos Stabdžių Žievė Apykaklės Su skystųjų KRISTALŲ Ekranas

€13.84 €9.00
Yra sandėlyje
s33221

Žymos: šokas apykaklės, augalų loti, drugelis šalikas rinkinys, šuo, rūdžių vinilo, stabdžių žievė apykaklės eglės maži šunys, beeper apykaklės, stabdžių žievės, vyrai šoko apykaklės, apykaklės pet treneris.

  • Yra Protingas Prietaisas: No
    Funkcija 6: Nuotolinis Elektrinis Šuns Antkaklis
    2 funkcija: Nuotolinio Šunų Mokymo Apykaklės
    Funkcija 5: Originalus Petrainer Produktus
    Funkcija 1: Rainproof Imtuvas
    Funkcija 7: Rainproof Šunų Mokymo Apykaklės
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Medžiaga: Plastikiniai
    Modelio Numeris: Nuotolinis Elektrinis Šuns Antkaklis
    Elemento Tipas: Repelentai.
    3 funkcija: Blue back light " LCD ekranas
    4 funkcija: Mokymo Apvadai

    produkto savybės:

    1. ĮKROVIMO & ATSPARUS VANDENIUI – Tiek siųstuvas ir imtuvas yra įkraunamas.Abu imtuvas ir reguliuojamas šuns antkaklis yra atsparus vandeniui.Apykaklės imtuvas ir siųstuvas galima įkrauti ir taip pat atsparus vandeniui; Reguliuojamas antkaklio dirželis, tinka kaklo dydžiai nuo 15 iki 22 cm.

    2. Patogi – Tai vandeniui atspari šuo e apykaklės tinka visiems šunims.Atskiras spalvomis Režimo Mygtukai Vibracijos, Tonas ir Šoko.Tik vienu mygtuko vykdyti režimu norite, nenaudojant režimo įjungimo ar kelių operacijų, kurios paprastai atsitinka kitiems.

    3. TODĖL ŠUO JAUČIASI LAISVOS Savo patvarus šunų antkaklis su nuotolinio gali išlaikyti jūsų šuo veikia gatvėje, ar kovoja su kitais gyvūnais ir gali pasigirti itin diapazonas per 330 metrų, o tai reiškia, jūs galite kontroliuoti antkaklio, kiek 330 km atstumu nuo jūsų šuo.Padaryti savo šunį paleisti į sodą ir parką laisvai.

    4. PAGRINDINIO PAKLUSNUMO MOKYMAS – Naudoti antkaklis šunims padeda kontroliuoti tokias problemas kaip šokinėja aukštyn, kasimas, vejasi, bėrimas raiding ir kitų nepakantumu.Iš sėdėti ir purtyti, sustabdyti ir išgydyti, jūsų neperpučiamas nuotolinis prietaisas veikia viskas.Nuotolinio turi mėlyną šviesą mažai šviesos būklės peržiūra.Ji taip pat yra energijos taupymo funkcija, taupyti akumuliatoriaus energiją ir pagerinti jūsų patogumui operacija.

    5. KELIS MOKYMO REŽIMAI – Shock antkaklis šunims su 0-100 Lygiai pritaikymas Statinio Stimuliacija ir Vibracijos, ir standartinis Signalas (Pypsėjimas) Režimu, trijų rūšių stimuliacijos, kad ji garantuoja, jūs rasite stimuliacija, kuri tinka jūsų šuniui.

    Produkto parametrai:

    Produkto pavadinimas: nuotolinio valdymo šunelis loti, antkaklis

    Gaminio medžiaga: plastikas + elektroniniai komponentai

    Dydis: apie 19.5*14.5*4.5 cm

    Svoris: apie 265g

    Taikoma objektų: visi šunys

    Baterijos tipas: 500mAh ličio baterija

    Atsparus vandeniui reitingas: IPX7

    Nominali įvestis: DC 5V/1A

    Darbo būdas:

    1. Mirksi šviesos režimas: šviesa, gavėjo mirksi priminti augintiniai;

    2. Garso režimas: pypsi priminti, augintiniai, rekomenduojama;

    3. Vibracijos režimas: imtuvas suvibruos priminti, augintiniai, vibracijos dydis gali būti reguliuojamas, rekomenduojama naudoti;

    4. Elektros šoko režimas: Naudoti statinis elektros šoką gyvūnai duoti rimtas įspėjimas funkcija, ji negalės augintiniai, skausmas yra neišvengiamas, jį naudoti, kaip paskutinė išeitis! (Pastaba: naudojant elektros šoko funkcija, įsitikinkite, kad du metalines yra netoli šunų odos ir storesni plaukai turėtų būti sumažinti trumpesnis, tiesiog pjovimo mažą gabalėlį kontaktai neturės įtakos išvaizdą)

    Produkto spalva: juoda

    pakavimo sąrašas:

    1*šunų mokymo prietaisas

    1*apykaklės

    1*nuotolinio valdymo

    1*Mokestis

    1*įkrovimo kabelis

    1*Įtampa bandymo šviesos

    2 poros*metalo susisiekti vadovas

    1*Instrukcija

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai