Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės

Plaukų papuošalas žingsnis purtyti klasikinio temperamentas srautas, plaukų aksesuarai, antikvariniai apdaila kasdien moterų plaukų segtukai didmeninės

€3.79 €2.73
Yra sandėlyje
s33896

Žymos: gėlių kietas, pin vestuvių, Gėlių plaukų papuošalai, kietas papuošalai, plaukų papuošalai moterims, Plaukų Papuošalai, nuotakos plaukų papuošalas, plaukų kietas, plaukų papuošalai pin, nuotakos kietas.

  • Lytis: Moteris
    Nėra.: FZ-100
    Bauda ar Mados: Mados
    Elemento Tipas: Hairwear
    Tipas: Plaukų segtukai
    modeliavimas: vaisiai
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Apdorojimo procesas: Galvanizavimo
    pakuotė: Stand-alone pakuotė
    Tvarkymas ir pritaikymas savo reikmėms: no
    Tekstūros Medžiagos: Lydinys
    Prekės Pavadinimas: SexeMara
    Kilmės vieta: Yiwu
    Stilius: MADINGA, retro
    Medžiaga: Crystal
    Tinka Dovanų Duoti Kartų: Festivaliai, Gimtadieniai, turizmo memorialų
    Metalų Tipas: Cinko Lydinys
    Formos\modelis: AUGALŲ

    Visi mūsų produktai yra geros kokybės ir kiekio.Prašome palyginti mūsų produktų kokybės, su kaina.Kaina visi mūsų produktai yra mišrios partijos kainą, kuri yra 150, neribotas ir neribotas. !

    Didmeninė taisyklės

    Mūsų parduotuvėje pilna 150 partijos galite maišyti partijos nesumaišytas partijos stiliai 3 pasiimti

    Reikalavimai:

    Iš kiekybinių 3pcs/skyrius; (Pastaba: Mūsų produktai gali būti vienos mišrios partijos, mišrios partijos 200, mažiau nei 200 vieną 3.) Dėkojame už jūsų klientų parama)

    Grįžti produktai:

    Jei yra kokybės problemų su produktu, galiu pakeisti prašymu mums per 3 dienas nuo prekių gavimo, ir mes esame atleidžiami nuo atsakomybės už daugiau nei 7 dienas.Kaip ir klausimas, greitas pristatymas, prašome klientai prieš pasirašant patikrinti, yra problemų, galite susisiekti su mumis bet kuriuo metu tinkamai tvarkyti.

    mokėjimo būdas:

    Mišrios partijos klientų aptarnavimo Alipay, banko kortele, mokėjimo operacijos, turi būti pritaikyti 2000 juanių žemiau vertė tiesioginės visos mokėjimo, laivybos po balanso siunta: 2000 juanių ar daugiau prekių, sumokėti 30% indėlio iki laivybos visą mokėjimo prieš vežimą.

    Pakavimo metodas:

    Už VNT. į popierinė kortelė, OPP maišelį, 12PCS į didelį OPP maišelį, tokių kaip klientai turi pasirinkti naudoti savo prekės ženklą popierinė kortelė, ar nėra prekės popieriaus kortelę, turi būti paaiškinta anksto.

    Poli-spalvos papuošalai, imtis visų rūšių juvelyrikos užsakymus, pvz., rožančiai, karoliai, vainikėliai, apyrankės, plaukų žiedai, plaukų aksesuarai, sagės, ir jų lydinių priedai ir kiti rankų darbo papuošalai.

    Ir mes užtikrinti, kad kiekvieno kliento užsakymas yra tiksli.Tokios aršios konkurencijos, mes laimėti pagirti naujų ir senų klientų, su aukštos kokybės produktas, kokybė ir žema kaina.Mes sveikiname naujus ir senus draugus ateiti ir kalbėti su mumis apie principą kokybės pirma ir klientų svarbiausia!

    Dėl skubaus pristatymo, numatytasis skubus pristatymas mūsų parduotuvėje yra Kinijos Express".Rekomenduojame Alipay rekomenduojame, logistika, logistikos vienodos kainos, prašome klientai negalima lyginti krovinių vežimo ir su krovinių vežimo kainų, didelių gabalų žodžiai taip pat galite siųsti logistikos, bet gavimo laikotarpis yra gana ilgas, Alipay logistikos nors brangus vienas ar du juanių, o tai patogu klientams, turi teisę atsiimti prekes, kai kurjerių patikrinimus paviršiaus ir tada požymių ir vėl, ji yra taip pat patogu pakuotėje gali būti sugadinti, kai kompensacija yra mokama kartą kreipkitės į mus!

    Mūsų kooperatyvas express pristatymo Zhongtong, Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje 6 juanių / kg, įprastomis sąlygomis, per 2 dienas, kitos sritys 10 ≤ 15 juanių už kilogramą, laiko ciklas yra nuo 3 iki 5 dienų, jeigu nėra ypatingų aplinkybių, arba oro ir kitų sąlygų, vėluoja atskristi, prašome suprasti!

    Mūsų parduotuvėje jums pristatyti prekes per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Klientai gali paklausti pagal važtaraščio numeris pristatymo informaciją ir išreikšti prekių oficialioje interneto svetainėje.Vėluojama dėl oro sąlygų ar problemų sankryžose arba express pristatymas.Klientai taip pat prašoma būti daugiau suprasti.Taip pat galite siųsti man laišką arba paskambinti man.Mes raginame jus laiko taip, kad jūs galite gauti prekes kuo greičiau.

    Prašome atidžiai rinkitės.Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, tiesiogiai kokybės problemas.Atsiprašau.Atsiprašau.Atsiprašau.Atsiprašau.Aš negaliu priimti, tai

    Honkongo, Makao ir Taivano susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, pakeisti krovinių

    Numatytasis express " mūsų bendrovė yra Kinijos Express

    Konkretūs apmokėjimo būdai yra šie:

    Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje Sverti Pirmuosius 6 juanių/kg, Toliau 1 juanis/kg

    Guangdong, Kinija, Pekinas, Kinija, Jiangxi, Anhui, Kinija, Kinija, Kinija, Henan,

    Pirmasis svoris 10 juanių / kg, toliau svoris 8 juanių / kg

    Guangsi, Kinija, Shanxi, Šaansi, Chongqing, Kinija, Kinija, pirmasis svoris 12 juanių / kg, toliau svoris 10 juanių / kg

    Guizhou, Yunnan, Heilongjiang, Liaoning, Jilin, Hainan, pirmą svoris 13 juanių / kg, toliau svoris 10 juanių / kg

    Qinghai, Ningxia, Kinija, Tibetas, Vidinė Mongolija, pirmas 15 juanių/kg, antra 12 juanių/kg

    Kinija, Tibetas, pirmą svoris 22 juanių, ir toliau svoris 20 juanių

    Žemyno plotas

    EMS 500g 22 juanių

    Honkongas, Taivanas, Makao, užjūrio siųsti tik SF mokėti.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai