2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro 2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro 2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro 2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro 2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro 2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro

2vnt 11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Skriemulys su Keramikos Guolis už Kalnų Dviračių Kelių Dviratį Vadovas Varantys 4/5/6mm Kalibro

€9.18 €4.77
Yra sandėlyje
s34246

Žymos: plieno aširačio dviratį, 7 greičio derailleur, skriemulys, 6 8mm guolis, install bike bearing, gudrumu skriemulys, poveikio purkštuvų, dviratis mtb, dviračių skriemulys, skriemulys, keramikos juoda.

  • Iš Viso Talpa: kaip rodyti
    Medžiaga: Aliuminio
    Tipas: Kita
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelio Numeris: Vadovas Varantys

    11T MTB Dviračių Galiniai Derailleur Gudrumu Varantys Keramikos guolis Skriemulys AL7075 CNC Kelių Dviratį Vadovas Voleliu Įtempimo 4mm5mm6mm

    Aprašymas:

    *1. Medžiaga: aliuminio lydinys

    *2. Spalvos: juoda, raudona, mėlyna, aukso, sidabro (kaip parodyta)

    *3. Skersmuo: apie 43.6 mm

    *4. Struktūra: keramikos guolis

    *5. Specifikacija: taikomas vadovas ratų varžtai, kurių skaičius 4/5/6MM ašis

    *6. Svoris: 11T maždaug 7,7 g

    Savybės:

    *1. Savarankiškai tepimo Sistema: Keramikos guolis yra puiki tepimo priemonės, veiklos rezultatus.

    *2. Sklandžiai Važiuoti: Dėvėti, atsparus ir patvarus aliuminio lydinys medžiagos daro jojimo daugiau saugus, sklandus ir patogus.

    *3. Lengvesni: Su built-in tuščiaviduriai dizainas sumažinti guolių apkrovos ir padidinti jėgą.

    *4. Naudojimas: Jis tinka įtempimo skriemulys su skaičius 4/5/6mm kalibro ir dauguma galiniai derailleurs rinkoje.

    Vadovas Varantys Atrankos Patarimai:

    *1. Pabandykite pasirinkti paties dydžio kaip originalas vadovas rato.Jei nėra paties dydžio, prašome pasirinkti, vienas mažesnis, nei originalo vadovas ratų, bet ne didesni vienas.

    *2. Vadovas varantys yra neatsiejamas nuo įtampos rato, bet originaliomis vadovas ratų ir įtampą, ratų yra įvairaus dydžio ir gali būti pakeistas, tačiau grandinės ilgio turi būti pakoreguoti.

    Pakuotės Turinys:

    2x Galiniai Derailleur Vadovas Skriemulys

    Pastaba:

    *1. Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvomis, bet gali būti, kai skirtumas tarp paveikslėlius galite pamatyti ir patys objektai dėl skirtingos aplinkos šviesos ir rodymo įrangos parametrus.Prašome suprasti.

    *2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai