3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai 3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai 3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai 3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai 3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai 3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai

3D Povo Plunksnų Mesti Antklodę Už Sofa-Lova Gyvūnų Spausdinti Lovatiesė Minkštas Šiltas Žiemą Vilnos Pliušinis Automobilio dugno Dangtis Vaikas, Vaikai

€26.45 €18.78
Yra sandėlyje
s34632

Žymos: lovatiesė, lova pledas, antklodė sofa, antklodė žiemos, ligoninės apranga, povas įdaryti, Mesti, antklodė oranžinė, antklodė šilta, antklodė takso.

  • Metų laikai: visas sezonas naudoti pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą antklodė
    Modelio Tipas: Scenic
    Technics: Audiniai
    Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
    2 funkcija: super minkštas, žiemą šiltas, mielas pliušinis antklodė
    Funkcija: antklodė pledas
    Svoris: 1.3kg warm blanket
    Rinkinys Tipas: No
    Medžiaga: Sherpa Vilnos
    3 funkcija: 3D atspausdintas gyvūnų antklodė pledas ant lovos lovatiesė
    Spalva: mesti antklodę už pledas sofos, sofos automobilį
    Kilmės: KN(Kilmės)
    Modelis: SPAUSDINTI
    Funkcijos 2: dekoratyvinis antklodės vaikas vaikų berniukų, mergaičių suaugusieji
    Amžiaus Grupė: Suaugusieji
    Stilius: Amerikietiško stiliaus
    Dydis 2: 130cmx150cm Pledas antklodė Kalėdų dovana
    Tipas: Koralų Vilnos Audinys
    dydis: 150cmx200cm comfortable warm blanket
    Reitingas: Klasės
    Modelio Numeris: Mesti Antklodę
    Naudoti: Piknikas, Kelionės, Karinės, Ligoninės, Namuose, VIEŠBUTIS, Lėktuvas
    Formos: Rectangle
    Spalvos Atsparumas (Grynas): 4
    Sezonas: Pavasario/Rudens
    Drop laivyba / Didmeninės kainos: Parama
    Prekės Pavadinimas: wongs patalynė

    Specifikacija:

    1 3D gyvūnų spausdinti povo plunksna tipo sofa mesti, antklodė, lovos dangtis, raukšlių ir išnyks atsparus, tinka pavasarį, vasarą, rudenį, žiemą visą sezoną naudoti. 2 medžiagos yra pagamintas iš 100% premium mikropluošto poliesteris.suskirstyti į dvi puses, grįžtamasis aišku, modelis atspausdintas vilnos antklodė ant vieno šono, pliušinis super šiltas poliesterio flanelė, iš kitos pusės. 3 antklodė gali būti naudojamas kaip antklodė, o pavasarį ir vasarą, ir lovatiesė coverlet nustatyti rudenį ir žiemą. 4, Specialiai sukurta berniukų, mergaičių, paauglių, suaugusiųjų, taip pat gali kaip Kalėdų dovana jūsų vaikams, kurie mėgsta tigras. 5 plovimo Mašina yra.skalbimo mašinų šalta ant švelnus ciklas, būgniniai sausas, ant mažos ugnies, nenaudokite baliklio.Būgniniai sausas, mažai šilumos, ir naudoti šilta geležies, jei reikia.

    Pastaba:

    1 Dėl rankų siuvėjo, prašome leisti 3-5cm dydžio skirtis, 2 atspausdinta nuotrauka yra tik ant PRIEKIO TIK. 3 Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

    Dydis:

    130X150cm, tinka vaikams 150X200cm, tinka suaugusiu.

    Pakuotė:

    1*Antklodė

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai