Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos

Šuo Lovos Mažų, Vidutinių,Didelių Šunų ,Plaunamas Pet Sofa-Lova Įmonė Medvilnės Kvėpuojantis Minkštas Sofos Katės Miega Ortopedijos Lovos

€21.89 €13.13
Yra sandėlyje
s3465

Žymos: didelis kačių lovos, lovos šuo, didelis šuo crate, šuo miego, vištienos lizdą, fetišas baldai, šunys ortopedijos lovos, Stendo šuo, šuo, lova pet.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
    Tipas: Šunys
    Prekės Pavadinimas: SHISHI
    Svoris: 400-2000g
    Funkcija: Kvėpuojantis
    Plauti Stilius: Plauti Rankomis
    Modelis: Kietas
    Medžiaga: Medvilnė + Oxford medžiaga
    Elemento Tipas: Lovos Ir Sofos
    Yra Protingas Prietaisas: No

    Atsibunda iš ramaus nakties miego yra vienas iš geriausių jausmų pasaulyje.Jūsų šuo nusipelno jaučia tą patį.Stebėkite, kaip jūsų šuniukas užliūliuoti save į gilaus miego, tai po patogus plushy lova.Aukštos kokybės oksfordo audinys, aukštos elastinga PP medvilnės ir prabangus dirbtiniais kailiais buvo naudojami gaminant mes pet lova, kurių sudėtyje yra super-minkštas pildymo ir siuvami su dauguma dėmesį į kiekvieną detalę.

    Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos su labai minkšta pagalvėlė, siūlo savo augintinių komfortą ir puiki izoliacija.Visi yra labai patogios konstrukcijos, su pakankamai užpildyti apačioje suteikti jiems labiausiai paramos.Maža anga leidžia naminiams gyvūnams lipti ir išlipti iš lovos lengvai.Iškėlė pusių padeda sumažinti nutolimas, skatinti lizdų sukimo instinktas, o suteikiant jiems geriausią anatomines paramos jie visi mėgsta.Tai taip pat stebint vietoje, kur jie gali nustatyti savo galvos ant pamatyti viską, kas vyksta jūsų namuose.

    Premium Medžiagos Yra:

    Šuo lovos Vidaus įdarui: aukštos elastinės medvilnės PP

    Pusės audinys: Oxford medžiaga

    Dugno medžiaga: neaustinis audinys

    Dirbtiniais ėriukų vilna

    Atsparus Vandeniui & Neslidus Pagrindo

    Lovos yra sunkiau oxford medžiaga paviršiaus apsauga nuo dėvėjimosi ir plyšimo, taip pat gali atsparus vandeniui.Nugaros šių naminių lovos yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri imituoja gumos laikosi, taigi, nesvarbu, kaip didelis ar mažas jūsų augintiniai yra, jis nebus slydimo, ar vinguriuoti.Dar daugiau: ji suteikia jiems saugią ne slysti paramą, kai jos reikia keltis veikia prie įėjimo durų, kai grįši namo, iki dienos pabaigos.

    Dydis :

    S:45*35*12 CM(Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka Pet Dydžio 5kg

    M:58*45*14CM (Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka naminių Gyvūnėlių Dydį per 10kg

    L:68*55*16CM (Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka naminių Gyvūnėlių Dydį per 15kg

    XL:80*65*17CM (Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka naminių Gyvūnėlių Dydį per 25kg

    XXL:95*75*18CM (Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka naminių Gyvūnėlių Dydį per 28kg

    XXXL:110*85*19CM(Ilgis*Plotis*Aukštis),Tinka naminių Gyvūnėlių Dydį per 35kg

    Patarimai:

    1. Prašome apsvarstyti šunų lovos matmuo atsargiai, faktoringo jūsų augintinio miega arba lounging pozicija/pirmenybę įsitikinkite, kad jūs gaunate teisingą dydžio lova.

    2. Šis šuo lova bus suspaudus transportavimo metu.Kai gaunate prekes,tai kartais deformuojasi.Prašome nesijaudinkite.Ji yra rekomenduojama, kad jūs įdėti prekių 2-3 dienas prieš naudodami gaminį.Poveikis yra geriau!Ačiū, kad perkate!

  • Atsiliepimai (2)

    • Muhina2011

      gig

    • Maricha5555 Marina

      The bed is rather flat and keeps its shape like on the photo in the description. The filling is not distrubuted distributed. I use it as extra bed.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai